po tak długiej nieobecności

mam jeszcze komputer cioci ale jakoś nie miałam czasu bo jak miałam to brat szukał samochodu ale znalazł więc będę częściej tzn do poniedziałku bo w poniedziałek chyba oddamy bo już w sobotę minął tydzień ,jakoś tak głupio wiem że ciocia mi nie powie jak będzie jej potrzebny a powie żebyśmy dalej mieli
Madzisko gratuluję pracy ,śliczna panna z Anulki

kamizela czekamy na relację
kasiekk Pelus jak zwykle czarujący i minki pierwsza klasa

Natashka,

u nas bez zmian tzn. kubusiowi tak jak większości nie przeszkadzają siczki w majteczkach i tak jak większość pocieszam sie że całe lato przed nami

aniu super ,czekamy na relacje z kolacji i oczywiscie z urodzinek
Gabi Wszystkiego najlepszego , dużo zdrówka i radosnego dzieciństwa dniu 2 urodzin życzą ciociaPata z Kubusiem i tatusiem kubusia
:ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
madziu faktycznie ta nauczycielka Danielka jakaś nie mądrą

dobranoc kochane postaram się zaglądnąć jutro