czesc kochane
po tak długiej nieobecności
mam jeszcze komputer cioci ale jakoś nie miałam czasu bo jak miałam to brat szukał samochodu ale znalazł więc będę częściej tzn do poniedziałku bo w poniedziałek chyba oddamy bo już w sobotę minął tydzień ,jakoś tak głupio wiem że ciocia mi nie powie jak będzie jej potrzebny a powie żebyśmy dalej mieli
Madzisko gratuluję pracy ,śliczna panna z Anulki
kamizela czekamy na relację
kasiekk Pelus jak zwykle czarujący i minki pierwsza klasa super że macie mężusia przy sobie
Natashka, dla oskarka za nocnikoanie
u nas bez zmian tzn. kubusiowi tak jak większości nie przeszkadzają siczki w majteczkach i tak jak większość pocieszam sie że całe lato przed nami
aniu super ,czekamy na relacje z kolacji i oczywiscie z urodzinek
Gabi Wszystkiego najlepszego , dużo zdrówka i radosnego dzieciństwa dniu 2 urodzin życzą ciociaPata z Kubusiem i tatusiem kubusia
:ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
madziu faktycznie ta nauczycielka Danielka jakaś nie mądrą wakcje jak Gabi mam nadzieje że lepiej dziś
dobranoc kochane postaram się zaglądnąć jutro