tosia, ja mezowi tez dalam prezencik na jeszcze tylko brzusiowy pierwszy dzien ojca (u nas jest w marcu) a ten d...ek nic mi w maju (pierwsza niedz maja) nawet nie powiedzial, nie mowiac o prezencie

a, nie, sorki - powiedzial jak mu wytknelam ze glupek i debil, ze przeciez jeszcze matka nie jestem

ja mu odwalilam pozniej, ze skoro nie jestem matka, to w takim razie moge robic co chce i chocby na komunii ktora byla tego dnia moge sie upic a pozniej w tany isc

to byla juz dobra koncowka ciazy, moglam spokojnie rodzic a ten ze matka nie jestem, wrrrr! faceci!!!!
zreszta, po urodzeniu dziecka tez mi nawet zyczen nie zlozyl, nie mowiac o "dziekuje" - bo przeciez tak samo ja powinnam mu dziekowac za "zrobienie" dziecka

dostal bure ale nie tylko ode mnie, wiec teraz juz widze poprawe. ten moj to taki zadufany w sobie bubek, tylko ja i moje ego, ale troche wychodzi na prosta
co do ciuchow - ja sie patrze na allegro bo mimo ze mam po malej, to jednak inna epoka i teraz pracuje, wiec np dresy odpadaja...
a przechodzenie ciazy... zazwyczaj druga powinna isc lepiej, ale trzeba dodac do ciazy zmeczenie przy starszym dziecku, przewaznie jest tez praca, wiecej obowiazkow domowych... stad pewnie ta wieksza "trudnosc"
[ Dodano: 23 Czerwiec 08, 11:44 ]
a to ja z malutka wczoraj i z maluszkiem w srodku tez

brzusio zamiast do przodu, to na boczki zaczal isc, a zobaczylam dopiero na fotkach ten stan