Witajcie z rana
Miałam bardzo udany weekend. W sobotę byliśmy z mężulkiem na meczu, co prawda przegrali ale ja lubię patrzeć jak grają. A w niedzielę sprosiłam do siebie znajome, a mój mąż wybył do kolegów. Upiekłam murzynka i wszystkim bardzo smakował. A do tego wylicytowałam na allegro spódnicę (20,-) i spodnie (10,-) ciążowe a jeszcze sporo licytuję
blumek koniecznie daj znać po wizycie pewnie poznacie już płeć my jeszcze 2,5 tygodnia musimy poczekać
poccoyo moj jeszcze nie całował brzuszka, ale głaskał za to i pukał do naszego Szkrabka
betka naszego Szkrabka było czuć na zewnątrz dosłownie kilka razy, a tak to ruchy są tak jeszcze delikatne że nie czuć tego na zewnątrz.
Moja ginka na każdej wizycie mnie waży, mieży ciśnienie, bada ginekologicznie, od dwóch wizyt bad tętno płodu, maca brzuszek jak macica rośnie i każe robić morfologię i mocz. A teraz przed tą wizytą będę musiała wypić glukozę na badanie krwi, podobno wstrętne świństwo.
Co do paznokci to ja mam super paznokcie, długie i w ogóle się nie chcą połamać. Włosy zawsze miałam gęste i grube teraz trochę wypadają ale mam wrażenie że przetłuszczają się wolniej. Zawsze myłam głowę codziennie a teraz mogę co drugi dzień.
[ Dodano: 2008-06-23, 07:46 ]
Hej kobitki wskoczyłam na piąty miesiąc