Hej
Zuzia uczy Ninę mówić : "nonono" ...
Ja nie moge...
Nina dostała właśnie 4 dawkę antybiotyku, ale o 5 rano mi znowu gorączkowała
Oj biedactwo! Fluidy zdrowotne dla całej rodzinki przesyłam
ellepati O kurcze ... no masakra! Nie ma co ... współczuje wyrabiania dokumentów ... i to z dwojgiem szkrabów
Jak to się mówi: "Strzezonego Pan Bóg strzeże" ..święte słowa... Trzeba wszytskiego pilnować...
No pije dużo, czopki tez używałam ale nie można zbyt często
a ja naprawdę mega zaparcie
Ale dziś na 17:00 ile z Martusią do lekarza to i ja się zapytam co mam zrobić ... no i z tym bólem też .. Bo boli coraz bardziej
karolas Bardzo się cieszę, że wszystko się układa .. Tak dalej trzymać!!!!
A ja jestem baardzo niewyspana
masakra, Wojtuś dał nam dzis w nocy popalić ...
Jedzienie Od jakiegoś czasu moje dziecko dośc ładnie je ..i nie chce zapeszać, ale naprawdę się mu w tym względzie poprawiło ..nawet zaczyna jeść sam łyżeczką
A nasze jedzonko wygląda następująco:
8:00-9:00 Śniadanko - kanapeczki z szyneczką ewentualnie dżemem, jogurcik, paróweczka lub jajeczniczka + herbatka
10:30- 11:00 II Śniadanko - deserek+DANONEK, jogurt, serek homogenozowany lub owoc + soczek
13:00-15:00 Obiad - zupka lub drugie danie
17:00-18:00 Podwieczorek- owoce, jakieś cisteczka lub sok z pomidorków domowej roboty na gęsto z oliwką z oliwek + dodatki do tego typu jajko na miękko, twardo +herbatka
19:30-20:00 Kolacja- kaszka na mleku krowim na gęsto lub częściej teraz grysik (kaszka manna) na gęsto z 1,5 szklanki mleka krowiego od czasu do czasu dodaje kakałko dl grysiku + w nocy soczek, herbatka lub woda mineralna
W między czasie Wojtuś dostaje paluszki, chrupeczki i inne przekąski
Lece dać Wojtsiowi deserek -
Dajecie deserki ze słoiczków ??? + DANONKA i pójdzie spać ... Dziś go babcia Marysia bierze na spacerek to będe miała chwilkę, to posegreguje ciszki Wojtusia i jakieś sukieneczki Martusi powyciągam ... Wojtuś wyrósł mi już prawie z wszytskich bodków i innych ciuszków...musze iśc do ciuchów i mu kupić nowe...
[ Dodano: 2008-06-24, 11:23 ]
Byłam na Policji wieczorem, zostawiłam zezania i maja jechać obejrzeć ten mon itoring. A tak naprawdę to powinna ochrona sie tym zainteresować a oni mnie olalali bo mają jakies swoje procedury. Chamstwo bo po co mają te kamery? Chyba po to żebyśmy mogli się czuć bezpiecznie?
Dobrze, że na policji byłaś ... A swoją drogą ochrona w sklepach to zlewa wszytsko ..nie chce im się tyłka duszać .. masakra!