dziendoberek
u nas nocka straszna...
po pierwsze nie chcial zasnac, a jak zasnal ok 22 to sie obudzil o 2 i ni8e spal do 4:30, darl sie krzyczal mama i keka, czyli zebym mu reke dala, alez ile mozan spac z reka wsadzona do lozeczka???? juz mnie cala bolala... w koncu zasnal po tej calej histerii i awanturze.... ja jestem za to dzis nietomna..kawe sacze i zaraz idziemny na ogrodek pobujac sie a potem ok 10 na zakupy...
Oskar tez chytry nie jest i tak jak Kasiek mowi ze Kacper z buzi potrafi wyciagnac to on tez..przynaqjmniej tak mial do niedawna..ostatnio dosc dziwnie sie zaczal zachowywac..tak w ciagu miesiaca stal sie strasznie nerwowy, histeryczny wrecz...boi sie wielu rzeczy i nawet ludzi, a jeszcze do niedawana to takie cyganskie dziecko bylo...
oprocz tego ze wszyzwstko jest na nie i mamy takie straszne histerei ze juz czasami mam ochote wyjsc z siebie to jest kochany, ale co zrobic zeby sie uspokoil?? nic takiego sie nie stalo zeby wplynelo na jego zachowanie w ten sposob.....myslciie ze to taki etap?? przejdzie?/
bo jak on taki nerwowy bedzie i bedzie takie histerie mi urzadzal to ja w wariatkowie wyladuje..a jestem na serio nerwowa
..
jak juz zaczyna swoje awantury to na poczatku go biore na kolana , trzymam i mowie spokojnie zeby sie uspokoil i posluchal...jak nie skutkuje to go sazam w kaciku na krzeselku i odchodze i czekam az sie uspokoi.... az w koncu przychodzi do mnie z rekami wyciagnietymi.... juz nie mam na niego sposobu,
czasami chce juz usciasc i wyc...
Kamizela widze ze w Miedzyzdrojach tez byliscie
suoper foteczki
matko ale ty laska
a to ze Wiktor chce jeszcze cycusia to co w tym zlego??!! ludzie sa dziwni niektorzy...wlasbnie gdyby mial 4 latka to by mozna bylo krzywo spojrzec akle zreszta to przeciez nie obcy h sprawa...Wiktus jest przeciez jeszcze maly
[ Dodano: 2008-06-24, 08:47 ]
Domi dzieck opowinno do 18 miesiaca zaczac chodzic , jesli do tego czasu nie zacznie mozna sie zaczac martwi c i isc do ortopedy, a poki co spokojnie i na synusia przyjdzie czas