jestem , ale aktualnie nadrabiam zaległosci w czytaniu
[ Dodano: 2008-06-24, 21:39 ]
Dobra pewnie nie odpisze na wszystko ale coś tam skrobnę , a więc
Kicia bandamki świetne, szczególnie podoboają mi się te za 49,00zł , kurde ale ta cena ciutek mnie odstraszyła choć w przeliczeniu na jedną bandamke nie jest źle , ja jednak chyba poczekam bo kuzynka obiecała przywieźć małemu z Chorwacji w prezencie mam nadzieje że nie zapomni
Justyna Sto lat dla Marcelinki , spóźnione życzonka od Olusia :ico_buziaczki_big:
Majandra nawet nie wiesz z jaką adrenalinką czytałam twoje posty

będzie dzidziuś czy nie będzie? ;) i jednak nic z tego hihi , pewnie troszke odetchnęłaś co?
Ewasiek Michałek taki mały "pakuś" w przyszłości może pracować w ochronie ;) z resztą jak mój Olo haha
Zdjęcia super, fajnie otwiera buźke jak się smieje przynajmniej możesz zęby uwiecznić na fotce ,
aha
Ulamisiula w tabelce możesz zaznaczyć że zęby Oluś ma już 2, dwie dolne jedynki (jedna widoczna, druga tylko kreseczka) reszty nie da sobie obejrzeć
Dominisiu duuuuuuuużooooooo zdrowia dla Ciebie i Jasia. Taka słoneczna pogoda a wy chorzy

ale ja glupiutka jestem przeciez nie wiem jaka u was pogoda
Nicola z tym prasowaniem to ja mam to samo, cholernie cięzko mi się do tego zabrać

Chociaż ostatnio jak się zawzięłam to całą górę wyprasowałam zeszło mi do 23.30 ale przynajmniej miałam satysfakcję
Ulamisiula wiesz że to samo miałam pisać... Olka też biorą za starszego a potem się dziwią jak mówie że ma 9 miesięcy. Ostatnio tak myslałam ze skoro faktycznie wygląda na starszego to ludzie pewnie się zastanawiają czemu taki duży chłopczyk sam nie chodzi hihihi
Justyna "twoja bandamka" dla mnie rewelka ale u Olka raczej by się nie sprawdziła bo patrząc do góry będzie widział daszek a to nie da mu spokoju, zaraz będzie łapskami sięgał i ciągnął
Mamo zuzi próbowałam sobie wyobrazić jak Nelcia siada z pozycji brzuszkowej i jakoś ciemnota jestem i nie potrafie, Olek śmiga do siadania tylko i wyłącznie z plecków, jak zostawie go na brzuchu to najpierw mig na plecy a potem siada.
Justyna bombowy prezent na DZien Ojca, czemu wczesniej tego nie napisałaś chybabym podkradła

a tak Kubeczek z napisem TATA musiał wystarczyć hehe Ale mężus i tak zadowolony
[ Dodano: 2008-06-24, 21:43 ]
a u nas dziś tyle nowości
Olek dziś pierwszy raz pił z kubka niekapka i powiem wam że już to opanował, dałam mu najpierw bez tego zaworka żeby wiedział że w srodku jest soczek a potem wpakowałam zaworek i myślę "teraz się męcz"

ale on dwie próby i już miał opanowane cwaniak
Poza tym dzis pierwszy raz zrobił siku do nocnika, wczesniej jak go sadzałam to płakał więc zrobiłam dłuższą przerwę a dziś już bez strachu i na dodatek zrobił co trzeba.
Takie pierdoły a tyle radości dla rodziców
[ Dodano: 2008-06-24, 21:45 ]
Łoj zapomniałam o buziakach dla naszej Zuzi więc już sie poprawiam
Zuzinko wszystkiego naj naj :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: