Skoro tak mówisz.. to niech coś dorzucają. :) A czy czytałyście może artykuł jak banki wykorzystują naszą niewiedzę? Ciekawe który byłby najuczciwszy...No może i tak ,ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło !!! Dobry bank zawsze coś zaproponuje ,więc pewnie niedługo znów zaproponuje coś extra ;)
w Kb jest np. Lokata Constant ,a to jego oprocentowanieA na jakie jest oprocentowanie na tych kontach? Ja myślałam o tym żeby sobie takie założyc-Pieniądze nie beda leżały w skarpecie i przynajmniej nie straca. Myślałam o lokacie, ale jak bede musiała wyciągnąć szybko na cos to strace wszystkie odsetki.
Fajnie,że polecilaś komuś założenie konta :) to pewnie skorzystasz z promocji " EKSTRAKONTO łączy " ?Wiecie, tak naprawdę ciężko jest ustalić co jest lepsze - lokata czy oszczędnościówka. Wszystko zależy od tego kto co chce osiągnąć, jaki ma wkład i na jak długo może sobie pozwolić na zamrożenie pieniędzy. Nie zapominajcie, że należy jeszcze dołączyć do rozważań fundusze inwestycyjne i moze bardziej radykalne - akcje.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość