Witajcie kochane
Wczoraj dostaliśmy od mojej siostry matę edukacyjną dla maluszka po Gabrysi
postawiłam w pokoiku już spakowaną pościel i tą matę i się tak przyjemnie zrobiło. A na allegro wyicytowałam kolejne dwie pary spodni
zirca to faktycznie masz problem, ja mam problem w drógą stronę bo naszę rozmiar 36 przy wzroście 152
więc wszystko jest na mnie za długie
ale mam mamę krawcową to nie problem skrócić. Ale raz mi mama przedłużała spodnie, były jeszcze fajniejsze niż jak orginalne. Wszyła mi sztruksową wstawkę do dźinsów, wyglądały super. A to zawsze jakieś wyjście dla Ciebie
Ania ja pierwszy raz na allegro ciuchy kupuję
i też nie wiem jak to wszystko będzie na mnie leżało, ale są zawsze podane dokładne wymiary, o dodatkowe zawsze można spytać sprzedającego no i ceny są niskie dlatego zaryzykowałam. Spodnie w sklepach kosztują ok 150,- i to takie najtańsze a na allegro kupiłam kilka par, każdą za ok. 35,- a niektóre nawet taniej
Pati85 masz rację czas leci szybciutko dopiero co zobaczyłam dwie piekne kreseczki na teście a tu już mi wybił piąty miesiąc
A jeśli chodzi o pościel to baldachim sobie wymarzyłam i pościel musiała być z baldachimem. A ktoś też mi odradzał i mówił, że to tylko ozdoba i że się tylko kurzy, a ja powiedziałam że jak się zakurzy to go upiorę (co za problem) a właśnie taka ozdoba bardzo mi się podoba
A ten baldachimek jest leciutki i przewiewny bo jest z szyfonu uszyty.
[ Dodano: 2008-06-25, 08:52 ]
Witaj
Aniu GRATULACJE rozpoczęcia 5 miesiąca
ale coś suwaczek Ci jeszcze nie przeskoczył.