Nie no to jest najgorsze

Moja mala juz dawno odwrocila sie glowka na dol

witam dziewczyny ja po wizycie u gina .I mam niespodzianke mala sie przekrecila wiec czekam z niecierpliwoscia na normalne rozwiazanie oby bylo szczesliwe a nie w polowie okarze sie ze musza mi robic cesarke.Ale poczekamy zobaczymy.A tak ogolnie dzidzia ok
hym.. moja mala sie rowniez rozpycha lubi mi dokuczac, lewa str mam chyba juz skopana:P...a czkawke ma czesto, ale to niby dobrze, bo plucka ksztaltuje:)U mnie wszystko ok jak narazie, chociaż ciężar brzucha już mi poważnie doskwiera. Dzidzia bardziej się rozpycha i jeździ po żebrach i innych kościach a najbardziej lubi po żołądku. Oj wtedy to soki żołądkowe sięgają mi gardła - czytaj zgaga. Do tego ma czkawkę taką śmieszną
fajne uczucie tej czkawki malenstwa :))), a pozatym to ja tez widzialam te kruszynki co maja po 3 kilo, jak pomysle ze moj szkrab bedzie tez taki malutki to mam strachaNo moje maleństwo też ma bardzo często czkawkę i też wydaje mi się to troszkę zabawne
Poza tym mała bardzo często daje mi czadu ale przyznam że jest mi z tym dobrze.
Dziś spotkałam się z koleżanką która niecałe trzy tygodnie temu urodziła córeczkę: waga 3kg, a wzrost 50 cm i wydaje mi sie taka malutka
boję sie pomyśleć jak takie maleństwo wziąć i wykąpać czy ubrać