Dziewczyny to ja chętnie od września przyłączę się do wspólnych spacerków

Pruedence trzymam kciuki za ostatni egz.
Anita głowa do góry!!!

Czy któraś jeszcze karmi piersią bo ja tak

Buziaczki!!!
a w jakim ja byłam szoku jak duży pokój tonął w kablach i czesciach z komputerów a Lenka zaczęła się przemieszczać! No i mielismy pomyslec co z tymi kablami zrobic, a doszlo do tego ze musialam odstawiac partyzantkę, bo odkąd skończyła 6,5 m-ca smiga po całym domu.Ja też mam już dość a dopiero się zaczyna, bo Zosia na poważnie zaczeła raczkować
Skończyła się sesja więc od wczoraj wyniosłam 20 worów smieci, nie chcialas widzec tego co bylo tu wczesniej.Dziewczyny podziwiam was, dzieci i nauka, ja ledwo łącze dziecko z podstawowymi obowiązkami.
Jak jestem u mamy to Iwanek wchodzi mi na kolana i chce wyjesc z miseczki papu. Raz Lenka nie zjadła, a ja głupia zostawiłam miseczką na niezbyt wysokim stole, wróciłam do pokoju a po zupce nie było śladuwypluwa na podloge... wtedy sie ciesze ze mam psa
Nie wiem jak to się zmienia między 8 a 10 miesiącem, ale Lenka śpi tak mniej więcej od 21 do 7, a w ciagu dnia od 11 do 13 (dziś spała do 14 i dała mamuni posprzątać) czasem kimnie się jeszcze na jakąs godzinkę albo pół po południu. Czyli tak 12 godzin +/- 1,5ile przesypiaja godzin w ciągu doby wasze dzieci? moze ja powinnam go juz klasc tylko jeden raz np o 13? Tylko on juz o 11 pada...
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość