Awatar użytkownika
martuunia1
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

26 cze 2008, 13:08

Cześć!!!
Dziewczyny to ja chętnie od września przyłączę się do wspólnych spacerków :ico_brawa_01: !!!
Pruedence trzymam kciuki za ostatni egz.

Anita głowa do góry!!! :ico_pocieszyciel: Przesyłam Ci tonę siły!!!! :ico_prezent:

Czy któraś jeszcze karmi piersią bo ja tak :ico_wstydzioch: :ico_oczko: ???

Buziaczki!!!

Awatar użytkownika
Janiolek
Trzy tysiące lat minęło...

26 cze 2008, 14:21

Udało się :-D Jestem na 3 roku :-D martuunia1, zapraszamy :-) a gdzie mieszkasz?

Kasia3
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

26 cze 2008, 15:21

cześć dziewczyny!!
Ja też mam już dość a dopiero się zaczyna, bo Zosia na poważnie zaczeła raczkować, np we wtorek znalazłam ja na gorze na schodach, sama tm zawędrowała. :ico_szoking:
JA nadal karmie piersią do niedawna była to moja zmora, bo karmiłam ją bardzo często, a teraz jest to tylko 4 razy na 24, w tym jest raz w nocy.
Anitko u mnie też nie ma wolnych wieczorków, bo jak nawet zosiak śpi to pasierbica nadaje, albo ja jestem tak zmęczona, że ide spać o 20 jak mała.
Gratulacje zdanych egzaminów i powodzenia zdającym.Dziewczyny podziwiam was, dzieci i nauka, ja ledwo łącze dziecko z podstawowymi obowiązkami.
Wisienko super, że ci się udał lot do domku, napisz jak maluszkowi się leciało. A z tą adaptacją do Polskiego czasu to u Zosi było dokładnie tak samo. Za to w stronie powrotnej na odwyrtke.
Odezwe się może jeszcze jak tylko Zosiak pozwoli. Oczywiście wpadam tu non stop i czytam was jedynie nie mam czasu na odpisywanie!!
Buziaki :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Janiolek

26 cze 2008, 15:36

Ja też mam już dość a dopiero się zaczyna, bo Zosia na poważnie zaczeła raczkować
a w jakim ja byłam szoku jak duży pokój tonął w kablach i czesciach z komputerów a Lenka zaczęła się przemieszczać! No i mielismy pomyslec co z tymi kablami zrobic, a doszlo do tego ze musialam odstawiac partyzantkę, bo odkąd skończyła 6,5 m-ca smiga po całym domu.
Dziewczyny podziwiam was, dzieci i nauka, ja ledwo łącze dziecko z podstawowymi obowiązkami.
Skończyła się sesja więc od wczoraj wyniosłam 20 worów smieci, nie chcialas widzec tego co bylo tu wczesniej.

Awatar użytkownika
Pruedence
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 cze 2008, 21:46

Pochwalę się zdałam interne na bdb :ico_szoking: i z dniem dzisiejszym jestem lek. med. z ograniczonym prawem wykonywania zawodu :-D
A co najwazniejsze teraz do października mam wakacje!!!!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Janiolek- Gratulacje awansu na nastepny rok :ico_brawa_01: jesli chodzi o spcery ja najczęsciej chadzam z Tosią na spacery do parku lotników albo na bulwary, czasem jestem w parku jerzmanowskiego, a to juz bliżej ciebie. Ogólnie jestem otwarta na propozycje :-D

anita- ja tez mam czasem takie dni,że wrrrr :ico_zly: ale jak każdy te tez mijają!

A dziś Tosia siedziała większość dnia z babcią bo po egzaminie, który trwał od 8 do 14 :ico_szoking: wypytali nas na wszystkie strony, poszłam z grupą na ostatnie grupowe piwo, a że byłam na czczo i po stresie to się zrobiłam po dwóch. Na szczęście mężulek po mnie przyjechał, wpadliśmy jeszcze do znajomych i w efekcie w domku byłam o 18.
Toska dopiero teraz zasnęła, a prawie 22, na szczęście ona to ma tak, ze jak zacznie trzec oczka to kłade ją do łózka i sama zasypia....a jyutro niech spi jak najdłużej bo mamusia chce się wyspać :-D

Awatar użytkownika
Janiolek

26 cze 2008, 21:55

czasem jestem w parku jerzmanowskiego
To moze tam sie umowimy, ja jeszcze tam nie bylam chociaz to jakies 20-25 minut ode mnie, potem mozemy wybrac sie w dalsza trase :-)
Pochwalę się zdałam interne na bdb i z dniem dzisiejszym jestem lek. med. z ograniczonym prawem wykonywania zawodu
No braaawo :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

79anita
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

26 cze 2008, 22:32

Witajcie :)
Sa momety ze baterie mi sieadaja a cierpliwosc rowna zeru tez podziwiam dziewczymy ktore jeszcze maja zajecia egzaminy czy prace ja siedze w domku i narzekam... az wstyd:) u mnie mieszkanie tez nie przypomina tego mieszkania z przed ciazy... balagania wszyscy ale sprzatam to juz tylko ja...
Tak sie zastanawiam ja dalej to samo ... ile przesypiaja godzin w ciągu doby wasze dzieci? moze ja powinnam go juz klasc tylko jeden raz np o 13? Tylko on juz o 11 pada...
Preudence gratulecje i wypoczywajcie przynajmiej od nauki...
Wisienko rodzina pewnie szczesliwa...to super ze Szymon dorze znosi zmiany a jak spi na nowym miejscu?

[ Dodano: 2008-06-26, 22:55 ]
a Preudence z tym Tosiowym jedzeniem to może nie karm jej w nocy ja przestalam dawac butle na spiocha i wcina wciągu dnia wszystko co mu naszykuje ...
Kacper ma tez nowy nawyk je a jak sie juz naje to wypluwa na podloge... wtedy sie ciesze ze mam psa :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Janiolek

26 cze 2008, 23:04

wypluwa na podloge... wtedy sie ciesze ze mam psa
Jak jestem u mamy to Iwanek wchodzi mi na kolana i chce wyjesc z miseczki papu. Raz Lenka nie zjadła, a ja głupia zostawiłam miseczką na niezbyt wysokim stole, wróciłam do pokoju a po zupce nie było śladu :-D
ile przesypiaja godzin w ciągu doby wasze dzieci? moze ja powinnam go juz klasc tylko jeden raz np o 13? Tylko on juz o 11 pada...
Nie wiem jak to się zmienia między 8 a 10 miesiącem, ale Lenka śpi tak mniej więcej od 21 do 7, a w ciagu dnia od 11 do 13 (dziś spała do 14 i dała mamuni posprzątać) czasem kimnie się jeszcze na jakąs godzinkę albo pół po południu. Czyli tak 12 godzin +/- 1,5

Awatar użytkownika
kasia1983
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 cze 2008, 09:15

czyli tylko Kasia3 karmi piersia?
Pruedence to nie dobrze że w nocy tzreba jeszcze dokarmiać nasze dzieciaczki są na tyle duże że powinny już wytrzymać noc bez jedzenia

gratuluje zdanych egzaminów :ico_brawa_01: podziwiam mi by sie nie chcialo

ja na wolny czas nie narzekam mały chodzi spać koło 21 ale on naprawdę jest grzeczny w dzień śpi 3 razy w sumie ok 4 godzin wiec czas dla siebie mam

Awatar użytkownika
wisienka24
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 cze 2008, 12:00

Czesc Kochane!!!
Ja od razu wdepnelam gleboko w g****o. Chodzi oczywiscie o urzedy. Od kilku dni probuje zarejestrowac Szymka i nic. Wczoraj tak sie sklocilam z ta glupia urzedniczka, ze :ico_szoking: przynioslam jej wydrukowana ustawe z netu zeby przeczytala i sie dowiedziala jak to jest bo nie wiedziala. Dzis poszedl tam moj tata i na poniedzialek podobno ma byc juz akt urodzenia, ale ile nerwow... :ico_zly:
Teraz tylko musze sie zapisac do PUP i na prawko i juz. :ico_olaboga:
Szymek duzo lepiej, juz balagani i grasuje na calego, ale apetyt ma taki, ze w szoku jestem. Wcina, tylko mu sie uszy trzesa. :ico_noniewiem: Moze to i dobrze, bo ostatnio jak w USA byly upaly to malo jadl i tez sie martwilam. :ico_wstydzioch:

Dziewczyny, :ico_brawa_01: za zdane egzaminy. :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Aha, Aniu, mieszkamy poki co w Ostrolece u moich rodzicow. Rysio dojedzie za ok miesiac to pewnie cos wynajmiemy ale jeszcze nie wiem gdzie. :ico_olaboga:

cos jeszcze chcialam napisac, ale zapomnialam.... jak mi sie przypomni, to wpadne
Buziole!!!

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”