[ Dodano: 2008-06-26, 14:54 ]
A babcią się nie przejmuj, niech sobie pogada, a Ty i tak zrobisz po swojemu

mam ciągle ten sam problemMleka modyfikowanego nie chcę Uli dawać, a na odciąganie pokarmu nie mam i czasu i nerwów
no jasne że można, ja teraz nawet kupiłam mleczno-wielozbożową 'pyszne śniadanko' z bobovity tylko że to jest od 6-go miesiąca, więc dal Uli trochę za wczęsnie tym bardziej że ona na cycu. I rano ryżową robię na mleku ale któraś tu kiedyś pisała że na wodzie robiła a i mniej możesz wsypać, ile uważasz, ja zawsze patrzę na gęstość a nie na sposób przygotowaniamożna np. mleczno-ryżową rano dawać, ale mniej tej kaszki wsypać do wody? Mleka modyfikowanego nie chcę Uli dawać, a na odciąganie pokarmu nie mam i czasu i nerwów
Gorąco.... był w ciągu dnia przyjemny wiaterek, dzisiaj jest lepiej niż wczoraj.Czy u Was też tak duszno jest, normalnie okno otworzone, nie jak zawsze uchylone a i tak upał
Byliśmy z Jarkiem po południu w parku, pochodziliśmy po wyspie słodowej, Ula zadowolona i grzeczna, oglądała się, a my spędziliśmy miłe wspólne popołudnie.no co Wy dzisiaj robicie ? my już niedługo kąpać się idziemy a tu dzisiaj taka cisza
nie wiem o co chodzi... w tv coś?orientujecie sie cz sa dzis HITY NA CZASIE??
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość