kurcze jak mnie te bachory denerwuja wogole spokoju nie mam przylaza na nasz plac zabaw wstretne wrzeszczace dzieciaki chyba jest ich z 10 ....zaluje ze sie tu wprowadzilam a kazdy zapewnial ze jest cicho
no widzisz... czasami ciężko z tym trafić... ja chatkę do wynajęcia wybierałam przez neta
znaczy Chłop dał mi 3 linki do miejscowych agencji i wynalazłam kilka domów, które mi się podobały.. potem on zrobił "selekcję" a potem pojechał i obejrzał 3 które zostały nam
i w sumie przed tym, w którym mieszkamy zaczął mu wyć alarm w aucie, cos się zepsuło, a agentka jakby w ogóle się tym nie przejęła, zaczęła mu pokazywać dom, ogród, a on cały czas myślami przed domem, gdzie wyje auto
żeby już nie przeciągać stwierdził, że bierzemy ten dom, ale żeby go podrzuciła do jego pracy
i tak zostało
fuks, po prostu fuks... za sąsiadów mam samych starszych ludzi, to znów minus dla mojego 8latka, ale chodzi sobie kawałek dalej do kolegów ze szkoły...
oj.. a się rozpisałam
perelka25, nie wiem, czy to tylko u mnie cos w ustawieniach, ale mi nie pokazuje od razu Twojego suwaczka, tylko muszę kliknąć na link...
u Ciebie też tak?