ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 cze 2008, 22:23

ja tez mysle ze chyba lepiej byłoby jechac w nocy, szczegolnie teraz kiedy dzieciaczki sa w takim "ruchliwym" wieku...jak były małe to było im jedno bo i tak spały prawie cały czas, jak beda troche starsze to juz beda rozumiały czemu tak długo musza siedziec, a teraz...nie wiem sama sobie taka teorie stworzyłam :ico_noniewiem:
my polecimy 2 godz wiec mysle ze Mila da rade wysiedziec mi lub A na kolanach, zobaczymy..

octavi a to dziwne ze cie nie chce "wpuszczac"..ciekawe :ico_noniewiem:

A dzis zaczał remont, po robotnikach, tynki juz sa odbudowane, licze ze pod koniec przyszłego tyg skonczymy u gory i zostanie mi tylko jakos upiekszyc jakimis drobiazgami i wtedy sie wam pochwale...

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 cze 2008, 22:41

witam i ja
najpierw - była u mnie koleżanka - samotna mama w 8 m-cy ciązy ... tata dzidzi - ja zostawił jak tylko się dowiedział o ciąży ... dziewczyna - waży 4 kilo mniej niż przed ciążą!!!! w 8 m-cu z nerwów ..... ( szczęście w nieszczęsciu była przy kości - więc dzidzia miała z czego ciągnąc - ale -4 ??? ) posiedziała u mnie 2 tygodnie - gadałysmy wieczorami - plotkowałysmy - najważniejsze że zaczęła się smiać .. i uśmiechać - dałam jej wszystkie rzeczy po Hubim łącznie z łózeczkiem i wóżkiem - bo jeszt sama - z czego kupi??? ..ech? ....
Ostatnio zmieniony 29 sty 2009, 00:49 przez Gosia A, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 cze 2008, 22:44

Witaj Gośka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Dobrze, że ta dziewczyna ma takich przyjaciół, jak wy :ico_olaboga: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: Mam nadzieję, że wpadłaś na dłużej na tt :ico_oczko:

A ja mówię - dobranoc :-)

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

28 cze 2008, 23:05

hejka,co do wyjazdow to u nas sprawdzila sie noc....genialnie Maya spala....i przerwy byly jak sie obudzila i juz naprawde miala dosc...normalnie to jechalismy ciagiem zeby jej nie wkurzyc :ico_noniewiem: -podroz trwala z promem 26 h w jedna strone wiec juz jestesmy jak najbardziej doswiadczeni w tej kwesti...samolotem niby 2h lecialam ale to byl koszmar,i Lady zycze Wam zeby nie bylo jak u nas bo choc Maya jeszcze wtedy nie chodzila to nie sposob utrzymac dziecka w pozycji siedzacej 2h na jednym miejscu...chyba ze usnie to luz...ja uwazam ze to najgorszy wiek na takie podroze gdzie trzeba siedziec na pupie tyle czasu :ico_noniewiem: ....hmmm a ja dysponowalam uspokajajacym cycem ktory na nic sie wtedy zdal...

Gosia,jeju...toz to totalna zalamka,co to za facet?!biedna dziewczyna...szczescie w nieszczesciu ze ma takich przyjaciol...ahhhh
Otavi...wpadaj do nas...moze juz bedzie ok?
Kamizela,jaki piekny policjant w podpisie :ico_brawa_01: :-D

a u nas kiepsko z sasypianiem dzis...Maya przed 22 sie w koncu polozyla...nie byla zmeczona choc 1 dzis spala :ico_olaboga:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 cze 2008, 08:14

Gosia A, współczuje Twojej koleżance... ale dobrze, że ma Ciebie :)

Ja przed przeprowadzką do Wawy zamierzam zrobić porządny porządej i też chce oddam wszystkie ubranka po Kiniulki - mojej koleżance teraz jest w 4 miesiącu ciązy :)

Zbora uwielbiam Cię czytac!!!

Co do podróży samochodem z dzieckiem, to my w maju jechaliśmy za dnia i nie było problemu... no może ostatnia godzina była tragiczna... ale tak to ok.

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 cze 2008, 08:41

zborra ale wypociłaś opowiadanie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Wiesz, jak tak rozmawialiśmy to nie zauważyłam, że wasze relacje są złe :ico_noniewiem: Mam nadzieję, że jednak ten wyjazd umocnił wasz związek :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: Fajowego masz tego mężulka :ico_brawa_01:

No a ja spotykam się dziś z Ewcikiem :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :-D

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 cze 2008, 09:02

zbora cudownie, cudowna, cudowni, no super poprostu fotki piękne, opis jeszcze lepszy. A w tajemnicy powiem Ci, że jak oglądałam zdjęcia to się rozczuliłam, my dwa lata temu byliśmy w karpaczu, to znaczy noclegi mieliśmy w Lubawce, bo tam taniej, a do Karpacza przyjeżdżaliśmy i tam właśnie spłodziliśmy naszego Karola :-D

Gosia A, no cieszę się, że jesteś, bo brakowało tu Ciebie.

Gratuliję studentkom zdanych egzaminów!!!

A teraz pokażę Wam jak się cieszę: :ico_haha_01: :-D :ico_haha_02: :-) :-D :ico_haha_01: :ico_haha_02: :-) :-D :ico_haha_01: :ico_haha_02: :-) :-D :ico_haha_01: :ico_haha_02: :-) Sikor zgodził się, jedziemy na tydzień na Mazury, siostra wynajęła dom, jedziemy jak zwykle w trzy rodziny, moja siostra z rodzinką, my i nasi znajomi z córką i wiem, że będzie super, bo to już nie pierwszy wyjazd w tym gronie. Dom cały dla nas 50 m od jeziora z tarasu piękny widok na jeziorko, łódka do dyspozycji, normalnie taka radość!!!! :-D :-D :-D A Sikor powiedział, że jest mięki jak baba i zawsze mi ustąpi, a to niby chłop jest głową rodziny, a ta jego szyja - czyli ja - i tak nią kręci :ico_oczko: Kocham tego mojego Sikora nad życie.

A dziś już odprowadziliśmy rano Kacpra i pojechał :ico_placzek: taki kawał drogi i jakoś mi tak smutno :ico_placzek:

Miłej niedzieli życzę wszystkim.

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 cze 2008, 09:15

kamizela, ewcik, zazdroszcze spotkania

Sikorka, :ico_brawa_01: za wyjazd :) a raczej jego plany :)

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

29 cze 2008, 09:47

hejol...z poznego ranca....
Sikorko,szalowo,tez sie bardzo ciesze bo wizja tego urlopu przedstawia sie znakomicie!!!!!!!!a moze i tym razem wrocicie z niespodzianką? :-D :ico_brawa_01:

Kamizela,Ewcik...no ja juz sie robie chyba nudna ale ....zazdroszcze :ico_wstydzioch:

a ja dopiero wstalam :ico_wstydzioch: :ico_noniewiem: ....spalam do 8.30 i obudzilam sie sama...Maya jeszcze spi bo rano o 5.00 sie przebudzila i nie wiem jakis sposobem usnela spowrotem-pewnie z nudow bo ja tez spalam :ico_haha_01:
w nocy bylo u nas baaardzo duszno mimo otwartego okna,a ja w srodku nocy obudzilam sie z rykiem :ico_szoking: :ico_olaboga: ...co mi sie nie zdarza...snilo mi sie ze na Maye spadal TV z szafki tej niestabilnej :ico_olaboga: ....nawet wszystkiech wystraszylam niechcaco....straszny sen,trzaslam sie po nim z pol h.

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 cze 2008, 10:09

Sikorko skoro Karpacz odgrywa istotną rolę w poczęciu Karola to koniecznie musicie wybrać się do niego :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Glizda matko jaki sen :ico_olaboga: Ty uważaj żeby on nie był proroczy :ico_olaboga:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”