Cześć kochane juz jestem. Od wczoraj mam internet więc będę was częściej odwiedzać. Mam trochę do nadrobienia ale mam nadzieję że jakoś dam radę
kilolek, myślę że jesteś świetną gospochą i ja chętnie chodzę na imprezy na której są jakieś specjały nie tradycyjne tylko właśnie wymyślone. mniam (szczególnie teraz mi smaka narobiłaś

)
Mój synek czuje się dobrze, rosną mu dwie górne jedynki, jeszcze ich nie czuć pod palcem ale już widać pod dziąsełkiem. Wyszła też dwójka górna i ją już czuć

Trochę mnie to kosztuje nerwów (i pampersów) ale jak już wyjdą to na jakiś czas będzie spokój. Poza tym już dobrze mu wychodzi raczkowanie, dwa dni temu stanął sam na nogi przy łóżku więc jestem z niego dumna.
Za to druga kruszynka ma się całkiem dobrze. Jeszcze nie daje mi popalić ale już wiem że jest bo ostatnio słyszałam serduszko

. Ten gorszy okres mam za sobą bo już nie chce mi się tak spać ale miewam gorsze dni, to normalne. Wszyscy mi mówią że świetnie wyglądam więc mam małe wątpliwości co do tego czy będzie dziewczynka no ale niedługo zobaczymy