musicie troszke poczekac na inne mamuski, obstawiam ze jasnie pani z belfastu bedzie jako pierwsza
no to sie melduje
Marta, Emilka i Zubelek tez sa z Belfastu, ale one juz chyba zapimniały adres tej strony
Rustamka_26, mieszkam miedzy centrum a North Belfast, niedaleko Yorkgate i Aleksandra Park Ave. Zapraszam na kawke
kumka28, przyjmujemy nowych członków
, zwłaszcza, ze duzo ostatnio straciłysmy na rzecz emamy
, ale z Reading to chyba lipa
Przynajmniej ja sobie nie przypominam, zeby ktos był u nas stamtad
Madziorka jak zwykle w kolorkach
Ja sie wlasnie zastanawam, jakie kolorki kreacji sobie wymyslic na wesele szwagierki w pazdzierniku i sie nie moge zdecydowac, wiec pewnie znowu na czerwono bedzie
Delfina ty tez powinnas dostac upomnienie za zbyt rzadkie nas odwiedzanie
A zdjec Mayi nie wklejalas juz z rok chyba (elmowskie buziaki dla niej
)
mmarta81, to sie ciesz, ze tesciowka sie na miesiac nie wprosila
Jak przyjela wiadomosc, ze nie chcesz, zeby po prodzie przyjezdzala?
Mam od dwoch tygodni dramat z Luska normalnie
Znaczy wszystko jest w porzadku, az nadchodzi pora spania
. Wczesniej to tylko o wieczorne zasypianie chodzilo, ale dzis sie jeszcze z popoludniowa drzemka zaczelo. Mega RYK przed spaniem. Smoka nie ma, wiec za smoczek jej butla z mlekiem sluzyla do tej pory, ale teraz mleka odmawia i nie wiem jak ja uspic
A do tego jak ja ja klade o 12 to Dan jeszcze po nocce spi i sie strasznie irytuje tym wyciem Luski
Zeby trójki ida, ale jeszcze mi takich jaj nigdy na zabkowanie nie robila.... Chyba jej łózkao przeloze gdzie indziej, bo moze na jakims cieku wodnym spi?
Bylam wczoraj poszpiegowac na emama, ale normalnie tam taki mlyn, ze sie polapac nie mozna
Takiej produkcji postów to w zyciu na oczy nie widzialam
Ja bym sie tam chyba z miesiac wgryzac musiala, a nie mam na to czasu, wiec mysle, ze dezerterzy nie zostawia nas jednak na dobrze i dalej sie tu bedzie krecilo