Witam wszystkie Panie :ico_buziaczki_big:
zirca przepiekny, wspanialy poprostu super opis z badania

normalnie az sie wzruszyłam i juz nie moge sie doczekac kiedy ja bede mogła wam cos napisac o mojej dzidzi
mmarta81 ja od poczatku przytylam 8 kilogramów

ostatnio pomiedzy wizytami u lekarza zdarzylo mi sie nic nie przytyc, ale teraz jak byłam(a chodze tam co 3 tygonie) to moja waga wzrosła o 3 kg

tak wiec wypadalo by 1kg na tydzien, smialam sie bo jak tak dalej pojdzie to do porodu przytyje jeszcze sporo

ale roznie to bywa.
A jezeli chodzi o wyprawke dla dzieciatka, to sporo rzeczy dostane od kuzynki ktora ma malego chlopczyka, tak wiec cos tam juz jest w drodze do mnie. Narazie jeszcze tych rzeczy nie odebralam ale wiem ze na mnie czekaja
Z wozkiem nie mam problemu, bo juz sobie upatrzyłam taki jaki chce miec, a koszty ponosza tesciowie, na tego pierwszego wnuka czy wnuczke

mam juz kilka ubranek w takich neutralnych kolorach bo jeszcze nie wiemy czy bedzie chlopczyk czy dziewczynka. Tak sie zastanawiam co z tymi kosmetykami dla niemowlat z jakiej firmy kupic bo jest tego naprawde sporo, a kazdy poleca cos innego wiec juz mam metlik w głowie
Myslalam ze jak bede na chorobowym to bede miała wiecej czasu dla was, ale jakos nie mam

jutro czekaja mnie urodziny tescia, w sobote ma moj maz, a niedługo po nim ja. Tak wiec imprezek duzo sie szykuje

Wszystko fajnie tylko najgorsza ta robota i przygotoanie jedzienia, a tak mi sie nie chce
No to ja zmykam w wolnych chwilach bede do was zagladac