Bylam na tik takowej odwykowce. Bo najpierw ja chora, potem Jasiek przeziebiony. I tak jakos wypadlam z rytmu, ze pozniej nie umialam znalezc czasu zeby popisac. Mam teraz mase roboty. Jak Jasiu zasypia to ja wprowadzam do komputera dane pracownikow Krzysia, jego zleceniodawcow itd. Mamy taki specjalny program i musze wszystko w nim umiescic, a od zeszlego roku to troszke sie nazbieralo, wiec kazda wolna chwile, czyli wtedy kiedy Jasiu spi, wykorzystuje zeby to robic, nie gniewajcie sie ze was zaniedbalam, i jeszcze troszke bede zaniedbywac Tak na prawde to bede miala dopiero troszke luzu po wakacjacj, bo pewno polowe lipca zajmie mi wstukiwanie do kompa tego co trzeba a 22 lipca wybywam na wakacje i wracam 20 sierpnia, no a na wakacjach to ja bez netu jestem. Najpierw 10 dni we Wloszech a potem od 4 do 20 sierpnia w Polsce.
Jasiu ostatnio strasznie kombinuje. To chyba zeczyna sie ten etap w ktorym dzieciaczki chca nas sprawdzac. Nie bardzo chce jesc obiadki, tylko mleczko. Nauczyl sie sam siadac, tak normalnie z pleckow i z brzuszka, podciaga nozki pod siebie, przyjmuje pozycje do raczkowania, zarzuca nonono i juz siedzi, super to wyglada :) Tylko przezto zasypianie trwa dluzej, bo ja go klade a on wstaje
Przeszlismy na pampersy numer 5, bo czworki jakies takie male sie zrobily a tutaj nie ma 4+. No i gadula z niego straszna, mowi: mama, tata, baba, dada, dzidzi, pa, daj, nie... I jakies inne takie dziwne wyrazy po swojemu i kilka razy powiedzial ciocia i Ania.
Caluje was mocniutko :*
I wszystkiego naj dla pieknej Lenki
[ Dodano: 2008-06-30, 23:34 ]
Jasiu spi w pizamce, takiej z krotkimi nogawkami i krotkimi rekawkami... hmm moze bardziej to pajacyk albo rampers... Zaraz Ci znajde :)Mam pytanko:W czym śpią wasze dzieciaczki
http://www.ubranka.websystemy.pl/rampers-p-156.html
o cos takiego albo takie tylko zapinane z przodu na zatrzaski