czesc miałam troche zaległości ale właśnie skończyłam czytać.
jakoś nie bardzo miałam czas ostatnio siedziec przy komputerze.
troche czasu byliśmy w raciborzu u babci od mojego S - załapaliśmy się na jagody
Karolinka ma tam wujka starszego od siebie o 3 miesiące fajnie razem sie bawią tak po swojemu

byliśmy tam na basenie ale Karolina za nic nie dała sie przekupić, żeby wsadzic ja do wody, byłam z nia tylko na brodziku ledwo zamoczyłam jej noge a ona już wrzask.. chyba bała się że tak duzo wody i tyle dzieciaków biega i krzyczy.. za dużo na raz ale nic na siłe
Lalka super prezent z gipsu - taki oryginalny pomysł

może ja w przyszłym roku zrobie takie coś z odbita łapką
gosiaperełka Lenka prześlicznie wyglada w tym stroju kąpielowym fajna sukieneczka - wogóle taka mała modelka i te spineczki hehe taka kochana laleczka
eska super fotki na nocniczku ja moje Karoliny nie sadzam na nocnik bo ona kupki zazwyczaj robi do ubikacji
co do wyjadania z talerza to moja Karolina też uwielbia i zamiast sama sie najeść to musze Karolinie dawać wszystko próbowac bo ja nie to mi łapki do talerza wsadza, mojej mamie tak niedawno z rozmachem surówkę z talerza ręka zmiotła na podłogę
i powiadasz, że na śląsku mieszkasz???

to tak jak ja!
Kicia brawa dla syneczka za pierwsze kroczki moja Karolinka dopiero sie nauczyła siedzieć.. wiec do nauki chodzenia chyba jeszcze troche czasu minie...
Eve gratuluje postepów w zasypianiu, moja Karolina juz zasypia sama bardzo zadko się zdarza żebym musiała usypiac ją na rękach - tylko w sytuacjach gdy bardzo bola ją dziąsła i ma naprawde duzy problem z zasnięciem, wózek trzymamy w bagażniku w samochodzie wiec o bujaniu w wózku tez nie ma mowy choć na początku tez tego próbowałam
Kocura Bura co do mleczka to ja daje mojej Karolinie samo mleko bez dodawania kleików i kaszek bo ona poprostu nie wypije z butelki kaszki. kaszke daje jej tylko i wyłącznie łyżeczką. mleko pije jeszcze około 2 - 3 razy dziennie po 90 - 120 ml.
gosiaperełka wszystkiego najlepszego dla Lenki
ulamisiula moja Karolinka śpi w podkoszulku lub bodach na krótki rekaw czasem zakładam jej majtki takie bawełniane na pampersa

jak jest chłodniej to zakładam jej body i spiochy ma tez kilka piżamek takich pajacyków na długi rekaw .
Dominisia życze miłych wakacji mam nadzieje, ze po wakacjach bedziesz odwiedzac nas bardzo czesto.
Kupiłam wczoraj pampersy Heppy bo były na promocji i chciałam je przetestowac bo wczesniej uzywalam tylko Pampers i jak narazie nie jest źle. cena całkiem fajna za 90 pieluch 39,99zł. uzywa ktoras z was tych pieluch?
kupiłam tez krem z nivea baby na odparzenia do pupy ale jest beznadziejny wyszły Karolinie jakies takie krostki koło odbytu białe... musze dzisiaj isc po sudocrem i juz nigdy wiecej go nie zmienie.
to ja zmykam bo Karolina juz nie spi ide zjesc sniadanko i zabieram sie za obiadek i sprzatanie. w tym tygodniu czeka mnie mycie okien tylko firanki musi mi mój S ściagnac bo nie mamy drabiny. ale to nic że Leroy Merlin od nas 5 minut drogi na nogach

a tam drabiny na 30 zł..
trzeba bedzie zmobilizowac tyłek i się wybrać po tą drabinę bo nawet mojemu S bedzie ciężko zdjąć te firanki a potem je powiesic bez drabiny.
zajze tu pozniej mam nadzieje ze bedzie co czytac