Napisz więcej gdzie mieszkasz

mieszkam w maladze

a pochodze z siedlec, zreszta juz niedlugo lece z mala na krotkie wakacje - 12 lipca bede w pl

mala zostaje dluzej, bo dziadkowie strasznie ja kochaja i tesknia, a zreszta, oni maja dzialke na wsi i tam spedzaja wiekszosc lata, a mala ma tam juz zbudowany przez dziadka plac zabaw tylko dla niej

gdybym w ogole przypuszczala ze moge zajsc w

, ze nie musze brac urlopu itp itd to pewnie zostala bym dluzej... a tak tylko 2 tyg i spowrotem w skwar

ale odbije to sobie moze na plazy, hihiihi

smieszne to troche, ze tylu polakow przyjezdza placac kupe kasy tutaj na wakacje a ja w tym samym czasie narzekam na upaly i ... uciekam do pl na urlopik
ania, a ty w ktorej czesci mieszkasz? ja mieszkalam na przeciw prusa na sienkiewicza
no i musisz mi polecic jakiegos ginka w siedlcach (prusarczyk???) i moze znasz jakies usg 4D???
śliczny masz suwaczek
tosia, a ty co?????????? ania dolaczyla jako ostatnia i juz ma i suwaczek i awatorek, a ty sie lenisz
Evik.kp, juz glukoze ci badaja?????

jesuuuuu, ja tego nie przezyje po raz drugi

niecierpie slodyczy, w ogole nic nie slodze wiec glukoza mi przechodzi.... cieeeeeeeeeezko... szczegolnie w takie upaly
no to sie rozpisalam
A! jestem na "normalnym" zwolnieniu i... prawdopodobnie do konca

moja lekarz sie wkurzyla na mojego szefa i powiedziala, ze jesli o nia chodzi, to mimo ze bede biegac wyczynowo to moge nadal na zwolnieniu siedziec

to sie nazywa podejscie ulatwiajace zycie ciezarowkom
[ Dodano: 2 Lipiec 08, 11:25 ]
wiecie jak nas duzo???

tylko ze czesc... zniknela
[center]
Nikuśka 6 grudnia
Osita - 6 grudnia
Ania1980 - 6 grudnia
Kasiulek247 - 13 grudnia
Pontoniczek - 13 grudnia
Kasia1983 - 17 grudnia
Caro - 20 grudnia