Hejka!!!
Ja dziś jestem taka zaganiana, że nawet nie pamiętam czy dziś coś pisałam.
Gosiu super, że imprezka się udała. Ślicznie wyglądaliście
Ładnie Ci w sukience, powinnaś częściej tak się ubierać
Miłego powrotu do pracy życzę.
Mariola a co Ty dajesz jeść Melci oprócz tego wtrętnego Bebilonu? Fajne zdjęcia, a Melcia to Twoje lustrzane odbicie
Justyna Gabik się coraz ładniejszy robi i ma zniewalający uśmiech
Cleo no niezła ta gadzina u was w domku
Co do przekręcania się itp to ja tez myslę, że każdy bejbuś ma swój własny rytm i czas. Karol np. ma takie akcje, że robi duzo rzeczy a potem sobie zapomina i próbuje od nowa. Np obroty z brzuszka na plecki umiał wcześniej, ale mu się zapomniało i dopiero od paru dni dosłownie znowu się łądnie przekręca. Do siadania się rwie, ale nie umie siedzieć aż tak ładnie jak Krzysiu. W ogóle nie ciągnę go za rączki, niech sam próbuje. Na kolankach u mnie siedzi ładnie prościuteńko. W tamtym tygodniu siedział sobie sam przed lusterkiem, ale znowu mu się to zapominanie włączyło
Acha i siada jak jest np o mnie podparty, tak z leżenia to się podnieść jeszcze nie potrafi. Zdecydowanie lepiej mu wychodzi gadanie niż ćwiczenia kondycyjne
Z tymi mężami to chyba coś wisi w powietrzu, bo ja też dziś miałam starcie. Ale ja tak jak
Pinko od razu mówię co myślę. Skutki są różne, jednak najczęsciej się dogadujemy.
Dziewczynki trzynajcie kciuki, bo dziś włozyłam na noc Lolka do łóżeczka
Jak ja bez niego usnę? Masakra!!! Ja chcę z nim spać!!!