ELLEPATI spoznione ale szczere zyczonka urodzinowe ;),wybacz ze wczoraj zapomnialam no jakos mi uciekło

(((
Ale zycze Ci wszystkiego co najlepsze na swiecie :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
OBTARTL TYLECZEK No masz swiętą racje Pati a najgorzej jak jest mokry tyłeczek i jeszcze do tego piachu sie poprzykleja w roweczku hi hi to obtarte na mur beton. kacpi w zeszłym roku sobie obtarł troche nad morzem ale na kolejny dzien juz pilnowalam szybko pupe mu osuszalismy i z piachu otrzepalismy i tez posmarowalam i bylo oki ;)
BASENIKI Z WODA ale macie fajnie,my w tym roku jeszcze sie nie taplalismy w baseniku bo jest u moich rodzicow na ogordzie ale co roku jest ten dam problem ze jak kacpi juz raz wejdzie to by siedzial caly dzien to po pierwsze a po drugie w tym roku jakos nie ma czasu sie wybrac na ogord bo w zeszlym roku nie pracowalam to moglam sobie pojechac na ogrodek rano i do wieczorka tam siedziec a teraz nie oplaca mi sie jechac na 3 godzinki bo melcia idzie w poludnie spac a pozniej ja do pracy

(((
LULUS u nas tez upał;)
ale ja akurat lubie hi hi no do pewnych granic ale wole upaly niz zimno.
Byłam od rana od 10.00-12.30 z dzieciaczkami w parku,udało nam sie znalezc miejsce w cieniu na ławeczce wiec miło było i szwagierka ze swoja coreczka tez byly wiec sie dzeci wybawily ;)