21 lip 2008, 20:43
Dziewczyny poród to nic strasznego gorzej jest po porodzie uwierzcie nie jest tak jak opo isuja nie ,które kobiety.Jest zupelnie spokojnie ból musi byc rzecz zupełnie naturalna ,ale strach tu nie pomoze ,po co sie stresowac.Ja osobiscie bóle miała 8 godzin pojechałam do szpitala 30 minut przed porodem czekałam do ostatniej chwili ,ale bardzo sprawnie poszło zrobiło mi sie ciepło miedzy nogami odeszły wody i urodzilam cudownego aniołka dziewczynke 3 kg.Bedac w ciazy przytyłam tylko 9 kg,duzo pracowalam fizycznie mysle ze to mi wiele pomogło zalecam kazdej kobiecie.Po za tym miałam ciaze zagrozona bałam sie ze nie donosze.Ale pamietam słowa meza ,,co ma byc to bedzie ,,nic nie pomoze lezenie,kleczenie,itd. a zwłaszcza płacz.Bóg decyduje o naszych aniołkach,albo da nam ta mozliwosc sprawdzic sie jako rodzice ,lub zabierze je do siebie.Wiec nie bójcie sie wszystko bedzie dobrze,ja przed porodem pomodliłam sie do Matki Boskiej ona zawsze pomoze wiara,nadzieja i miłosc czyni nas wielkimi.Pozdrawiam