Dzisiaj już padam jutro będę dalej czytać:) Widzę że u Katelajdki wkradł się zonk i ma 2 razy treść

):)
[ Dodano: 2008-07-07, 11:34 ]
ania0807, Piękne fotki, mi się najbardziej podoba w tych kitkach i różowej sukienusi :)
maść na blizny też muszę się w nią zaopatrzyć ze względu na Borysowe rozcięte czoło :).
karolas Ja też się bardzo cieszę, że mamy dzieciaczki w tym samy wieku i mogłyśmy odnowić kontakt no i że jest internet który to wszytsko ułatwia :) Cudownie , że są takie fora gdzie możemy poznać wiele fajnych dziewczyn

Co do rolek to ja jestem fanatyczką, choć przez ciąże się rozleniwiłam to dzieciaki też zamierzam uczyć jazdy ( oczywiście w przyszłości)

Dla Kacpiego dla opanowania techniki dwóch kółek i dla Meluni za ząbeczka
katelajdka Dzięki za miłe słowa, ja też po pierwszym porodzie dużo czytałam, najwięcej przy karmieniu. Cezar jak się dossał to nie puszczał a ja mogłam spokojnie wertować książki. Ostatnio przeczytałam " Nie kłam kochanie" a teraz za sprawą karolas obejrzę film :) U mnie czytanie na kibelku odpada bo z moimi skarbami jestem ponad 12 h sama i by mi dom roznieśli

. Co do pracki to będę bardzo mocno trzymać kciuki żebyś dostała ten etat
Małgorzatka No o chrzcinach chyba wcześniej nie pisałaś, w domku wszytsko sama robiłaś ? Podziwiam ja bym chyba rady nie dała. Czekam na fotki, na pewno Marusia wyglądała jak mała księżniczka :)