dziendoberek
mnie w weekend prawie nie bylo, wiec z Kasia sie nie pozegnalam, ale ciesze sie ze szczesliwie dojechali i Juleczka przespala nocke
Iwonko szczęsliwej podrozy i milego wypoczynku, oczywiscie pstrykajcie duzo fiotek i zdajcie anm pozniej relacje...
a w ogole dajcie mi wszystkie swoje nr kom na PW jesli chcecie oczywiscie hehe
Justynko dobrze ze z paluszkiem Adusi dobrze...i Twoj urlop tez juz niedlugo,
my weekend spedziliwsmy dosc fajnie...w sobote po zakupach zrobilam obiad, T przyjechal do domu i pojechalismy z przyjaciolka moja i jej znajomymi nad jezioro..siedzielismy do wieczora...
a wczoraj wpadli do nas na grilla znajomi, przyjaciel T z zona i synkiem Olivierem od Oskara starszym o 9 miesiecy... Agnieszka na dniach rodzi weic tot byl pewnie ostatni grill w takim skladzie, nastepnym razem bedzie juz z nimi mala Vaneska
po raz pirwszy widzialam jak Oskar tak super sie bawil z jakims dzieckiem, fantastycznie po prostu, ganiali sie, bawili klockami, autami, w basenie sie pluskali i lakli woda....wciaz byl smiech i jazgot ale zabawa przednia...
caly dzionek an dworzu spedzili z niewieklikimi przerwami i o 19:40 bez drzemi w ciagu dnia OSkar padl trupem i spal bey yadnej piobudki o 7
a jesli chodzi o plazowanie, to Oskar maniak robienia babek i maniak piasku przeklada to wszystko na drugi plan jak zobaczy wode... wtedy tylko wrzask boda boda...czyli woda.. i tak siedziec moze caly dzien i sie pluskac...nawet nam foremki sie nie przydaly
[ Dodano: 2008-07-07, 08:21 ]
w ogole w nocy u nas lalo i z rana tez, teraz jest troszke pochmurno ale mimo wszystkop parno....ja mam nadzieje ze znowu nie lunie bo pranie wywiesilam an dworze a nastepne sie pierze i jeszcze posciel chce wyprac pozniej...
ok 9 jade z siostra na miasto nakupowac jej rzeczy na wyjazd na oboz na mazury...teraz to mozemy spokojnie posmigac i pozalatwiac wszystko na miescie jak mam autko dla siebie, ale musze sie nacieszyc bo za niedlugo idzie do warsztatu bo musza nam lozysko pod skrzynia biegow wymienic...a czlowiek szybko sie przyzwyczaja do dobrego hehe