Pati85, macie w Niemczech mothercare? może tam zajrzyj?
Dzieki Kasiulekmiszka przegladnelam fotki nawet w powiekszenie zaczen pokolei:brzusio przezgrabny taki okraglutki i sliczny taka typowa kobietka ciezarna a nie zaden grubasek bo wygladasz slicznie z tym odstajacym brzusiem..co do szafy nono nie pogada przygotowana na kazda ewentualnosc sadzad bo aventach hehe i reszcie i to sie chwali bo mama z ciebie pelna para..co do poscieli to sliczna i ja bede szukala czegos podobnego bo wlasnie takie kolory najbardziej mi sie podobaja...no to tyle dam sie innym wypowiedziec..:)
Ja kupilam,mimo ze na pewno sprobuje karmic piersia,ale wiem ze roznie to bywa ,wiec zabezpieczylam sie,kupilam tez wypazacz do butelek do mikroweli,praktyczna rzecz.Mama mi przyslala herbatki laktacyjne z Polski wiec moze cos mi sie uda z siebie wycisnacja się właśnie zastanawiam, czy kupić takie bajery...znaczy się-laktator na bank kupie, ale co do butelek i podgrzewacza...boję się "prowokować los" bo bardzo zalezy mi na karmieniu naturalnym...
i laktator i sterylizator i podgrzewacz i komplet butelek do 6 m-caWidze ze pokupowalas laktator i chyba sterylizatror czy podgrzewacz????
Ja i tak nie mam zamiaru karmic dluzej niz kilka pierwszych miesiecy,wiec przyda sie tak czy inaczej.Nie pogodze karmienia piersia z powrotem do pracy-sciaganie pokarmu w czasie pracy nie wchodzi w gre.No wlasnie dlatego ja sie wstrzymuje z kupnem tego tyou rzeczy, nastawiam sie na karmienie piersia a to zawsze mozna kupic.
Jakos mi wylecialo z glowy przez ta tesciowaa jak po wozycie w szpitalu???? Nic nie napisalas
Tez bym chciala karmic jak najdluzej,ale obawiam sie ze to z conajmniej 2 powodowa no to u Ciebie kochana inna sprawa, ja nie bede pracowala i planuje tak karmic do 6 miesiecy gora ale sie okaze w praniu jak to bedzie
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość