My już w domku, odsprzątałąm dzisiaj mieszkanko na cacy i mam troszkę czasu

Chłopaki ganiają na maksa

Ale ja korzystam z okazji i skrobnę parę słówek

karolas spóźnione życzonka imieninkowe

Co do rodziców - to u mnie jest podobnie. moja mama ma zupełnie odmienne zdanie ode mnie i przez to i wiecznie sie kłócimy. Jej też nie podoba się wiele rzeczy które robię ale trudno.
Tak jak pisały dziewczyny to Nasze zycie i naszym rodzicom nie zawsze musi się to podobać choć byłoby miło jakby akceptowali nasze wybory.
Przecież dla dzieciaków niw ma lepszego miejsca niż teren poza miastem, a już wogóle własny domek i ogródek w którym dzieciaki mogą szaleć do woli. A poza tym dzisiaj kiedy każdy już posiada samochód to żadne miejsce zamieszkania nie groźne

A praca w KFC to nie dożywocie

Brawo dla Kacperka za jazdę na rowerku!!!! I tu widać jak nasze dzieciaki potrafią nas mile zaskoczyć

Kajunia strasznie mi przykro ale warto by sprawdzić to u lekarza!
Małgorzatka fajnie że chrzciny przebiegły bez kłopotu, czekamy na zdjęcia!
ellepati skąd ty kobieto bierzesz tyle siły

myszka my jeździmy do Gilowic za Żywiec bo tam właśnie mieszkała moja babcia a dom jest teraz wujka więc i tak tam będziemy cały czas jeździć, a mam tam wszystko na miejscu. Ciocia prowadzi pensjonat więc jedzenie mam zawsze gotowe i nie muszę się martwić o gotowanie

Dominisia tak wydoroślała że szok!! A tobie jest bardzo ładnie w tych ciemniejszych włosach

ania śliczne foteczki, Oliwcia taka delikatna i ładna dziewczynka!!!
katelajdka ja też uwielbiam czytać książki ale teraz mi sił na to brakuje. Kiedy tyko wezmę książkę do ręki a najczęściej wieczorem to zaraz zasypiam i nici z czytania

A co Wojtka - to przylepa straszna z niego co rusz przybiega i przytula się do mnie. Tylko strasznie mnie męczy to że przechodzi fazę noszenia się na rękach

Trzymam kciuki za pracę!!!!!!!
A u nas pierwszy fryzjer z Wojtusiem zaliczony

A Radek znów wygrał w konkursie tym razem w konkursie Snickersa wygrała kartę SIM z MoBILe i 5 zł na koncie hihi ale nagroda przyszła i był prze szczęśliwy że wygrał.
Od jutra opiekunka przychodzi i będziemy Wojtusia przyzwyczajać ciekawe jak pójdzie?!