Anita To jest jeszcze stan podgoraczkowy, 38 to juz tempeartua, ale wiesz jak poza tym nic mu sie nie dzieje to może być rzeczywiście od zębów. Mam nadzieje, że noc będzie spokojna. Może mu daj czopek z paracetamolem 125mg na noc.
Yvone Oj jak ja Cie elu rozumiem, ja to mam zawsze serce w gardle jak przychodzi pora karmienia, ale u ans tak jest od samiutkiego początku, też czasem soebi m yśle,że jakby z drugim miały być takie problemy to ja nie chce

a do tego jeszcze to serce, ale potem jak jest taka kochana jak się bawimy to sobie mysle, że nie jest tak źle. Jedno dziecko jest takie drugie inne. pociesz się że Amelcia to przynajmniej ruchowo dobrze rozwinięta

A u nas też i to szwankuje. Ja mam teraz taka filozofie,że jak nie chce to nie daje bo już nie mam siły,a mój M to jej wogóle nie karmi, zwalił wszystko na mnie i już. Efaekt jest taki,że dziś zjadła rano 190mlo kaszki i potem troche mojego obiadku plus soczek i tyle a jest 19, ale co zrobić przecież jej nie wepchne na siłe do gardła.
karolina No z ta nauka to wyobrażam sobie,że nie masz jak się na niej skupić jak Amelka taka ruchliwa.

dla niej za takie ładne nasladowanie rodziców.
A my byłyśmy dziś u lekarki, w końcu mi sie udąło ją na te pneumokoki zaszczepic i dostalam recepty na leki na wakacje więc jest git. Teraz oczywiście Tośka na kolanach próbuje napiżać w klawiature bo jak ją zostawiłam samą to był wrzask i tak cały dzień jak się nią nikt nie zajmuje to się szybko złości. Może jestem wyrodna matka, ale czasem mam dość
[ Dodano: 2008-07-08, 18:59 ]
A Kasia3 Zosik wygląda cudnie, ma przepiekne oczka, będzie łamać serca chłopakom!!