Kajunia25, Nie stacze, ale mnie przy poronieniu nic nie bolało, a było to w 11tyg. Może idź do innego lekarza jak byłaś pewna że to mogła być ciąża.
aga0406, Super że z opiekunką się układa, będziesz miała spokojna głowę jak pójdziesz do nowej pracy.
olala Superowe zdjęcia. Jak my jesteśmy nad wodą to Dominika od razu leci do wody i najczęściej nasz wypad trwa ok 1,5 godziny bo po tym czasie tracę cierpliwość i nie mam siły już za nią gonić. Nie chce żeby cały czas siedziała w wodzie bo chyba jest jeszcze za malutka żeby długo siedzieć w wodzie. Ja mam łóżeczko turystyczne więc nie wiem jak się wyjmuje szczebelki. W internecie znajdziesz instrukcje do łóżeczka jak wiesz jakiej jest firmy. Ja znalazłam instrukcje do naszego pierwszego łóżeczka
karolasJa też nie studiowałam, skończyłam dwa technika i nie uważam że jestem gorsza od kogokolwiek kto ma studia. Ciesze się tym co mam i jestem szczęśliwa. Jak to mówią szczęśliwym się nie jest tylko bywa.
Małgorzatka możesz się umówisz na inny dzień na wizytę w szpitalu.
Wczoraj robiłam badania krwi Dominice w związku z tą temp. w tamtym tygodniu i wszystko ok tylko ma jakieś związki podwyższone bo przebyła infekcje. Miała pobieraną krew z paluszka i muszę się pochwalić, że nawet nie zapłakała tylko obserwowała co pani pielęgniarka jaj robi jestem z niej strasznie dumna. To jak byłam bardziej przejęta nisz ona
Dziewczyny co z naszą wyprawą do ZOO !?!?!?!?!?!