Mamo Zuzi ale fajnie że mogłaś tak się wyszaleć
, hihi a takie zwierzenia kolegów to świetnie działają no nie? człowiek od razu czuje się taki sexi atrakcyjny
Oj jak się taka dowartosciowana rzucisz na J po tej rozłące to się chłopok ucieszy hihi
Wiesz ja też już tęsknie za jakąś dyskoteką tylko z mężem się śmiejemy że musimy poszukać takiej wcześniejszej bo my o 22.00 już ziewamy
"
porysowali nam 2 razy auto, okazalo sie ze ktos otwieral listy polecone mojego J., musimy zaplacic podatek do skarbowki, no i hit wczorajszej nocy to taki ze w nocy odkrecil ktos nam tablice rejstracyjne"
Co za ludzie, wrrrrrrrr
, a z tymi tablicami to juz naprawde przesada, mam nadzieje że większych kłopotów z tego nie będziecie mieli,
Majandra brawa dla Maciusia za raczkowanie
Pisałaś o szmateksowych ciuszkach więc ja uważam że materiałowo to są lepsze od niektórych sklepowych a jeśli chodzi o ślady użytkowania to dla mnie to nie problem bo przecież nowe po 1 czy 2 praniach wyglądaja tak samo jak te ze szmateksu. No ale masz racje że body dla takich dzieci jak nasze to cięzko znaleźć i ostatnio też kupowałam "nówki".
Kocurka dzieki za info o lampkach, ale my juz kupilismy w OBI , niestety efektów jakoś nie widze, dziś do 1.00 walczylismy z komarami, nocka okropnie niespokojna bo Olek popłakiwał przez sen a rano jak go zobaczyłam to myślałam że ja bede płakać, cała buźka pogryziona , france nie umieją się dostac do reszty ciała to głowę atakują
.
Wszystkiego naj z okazji rocznicy :ico_prezent:
Nicola ale masz super z tymi Pampersiorami , wiesz dałaś mi do myślenia, może poszukam jakichś znajomości w hipermarketach hehe
Ulamisiula czyli z Benia mały buntownik się robi co? Olek też czasem wali fochy ale na szczęscie jest to do opanowania i wytrzymania
Dominisia no to teraz na brak towarzystwa nie możesz narzekać
Bawcie się dobrze
c.d.n