Może jakies alternatywne sposoby??
mam w domu (odkad dziecko sie urodzilo

) takie woreczki z zelem - niebieski na zimno a czerwon na cieplo. niebieski jest wiecznie w lodowce, bo pomaga na: bole glowy

, stluczenia i inne spotkania z grawitacja

no i jak mialam problemy z kolanem (rzepka) to tez z tego oklady byly. a cieply idzie na min do mikrofali i pomaga na bole miesni (np okresowe) i ogolnie rozluzniajaca a takze na jakies tam urazy ktore potrzebuja rozgrzewania (np naderwane miesnie i nie pamietam co

) te zimne oklady sa dobre, ale w tych upalach zaraz sie konczy "zimno"

A! i bol zeba tez lagodzi
stwierdziła że chyba będę miała drugiego syna bo ładnie wyglądam

boziu, te zabobony

wiesz, jak zobaczylam moja bratowa w ciazy, to pomyslalam, ze warto pocierpiec dla corki

wygladala okropnie - opuchnieta, z wybroczynami na twarzy, cala zsypana... urodzila chlopca

u mnie zas wszyscy mowili ze "wygladam" na chlopca, mialam pileczke z przodu i wygladalam ok, nie przytylam dziwnie, wlosy mi zgestnialy... no i jest panna. teraz sie dowiedzialam, ze skoro ruchy pierwsze po prawej stronie, to dziewczynka

odpowiedz niedawnej mamusi - moja tesciowa tez mi corke wrozyla, a syn ze hej!

tak wiec nie przejmuj sie zabobonami. zreszta, chlopczyk czy dziewczynka - wazne zeby zdrowe dzidzi i .. aniolek

tylko tego sobie i wam zycze, bo po jednym diabelku potrzebuje troche "odsapniecia"
Naprawdę na TT można się wiele nauczyć.
noooooooooooo

zapytaj gosi, jest na tt kilka tyg dluzej niz ja

u mnie juz dwa lata beda niedlugo
[ Dodano: 9 Lipiec 08, 23:25 ]
aaaaaaaa! odnosnie plci to mam jeszcze jeden chinski kalendarz

w pierwszym okienku wiek matki
w momencie poczecia dziecka, w drugim miesiac poczecia (u wiekszosci marzec, nie? i u reszty kwiecien) no i wyjdzie czy rozowo czy niebiesko
http://www.findyourfate.com/chineseastr ... ender.html