no brawo , brawoAaaaa, pojeździłam sobie po parkingu naszym wielkim kombiakiem A nie siedziałam za kierownicą pewno ponad rok, a tak na miasto to jeszcze nigdy nie wyjechałam. Dodam tylko,że mam prawko już 3 lata

Widze ze my podobna rasa

no brawo , brawoAaaaa, pojeździłam sobie po parkingu naszym wielkim kombiakiem A nie siedziałam za kierownicą pewno ponad rok, a tak na miasto to jeszcze nigdy nie wyjechałam. Dodam tylko,że mam prawko już 3 lata
rozumiem Cię Kocura,moja mama często kupuje kacperkowi ciuszki z lumpeksu no i czasem znajdzie coś naprawdę ekstra a czasem kupuje takie niepotrzebne rzeczy lub baardzo sprane i one mi tylko zajmują miejsce w szafkach ale niechcem jej sprawiać przykrość ona tak bardzo kocha Kacperka.Kupiła Zuzi pieluchy, oczywiście inne niż nasze, chociaż tysiąc razy jej mówimy jakie kupujemy. Kupujemy Huggisy, a ona nam kupiła huggisy clasic, które są zupełnie do bani.
super że na Nell tak działa,ja teraz jak będzie źle to dam mu jeszcze na noc viburcol i paracetamol,może on nam pomoże.Ale wiecie Kacper mi to rekompensuje w dzień swoim śmiechem.Dzis np. siedział w chodziku i złapał sie za boki chodzika,stanoł i zaczoł tym chodzikiem trząśćnormalnie ale fajny ten viburkol![]()
![]()
a moj dzisiaj sie wzbogacil o jeansy z nextaA ja byłam wczoraj w lumpeksie i wyszukałam dla małego bojówki dżinsowe firmy next
ale uroslam w sobie..hihPowiem tylko Eve, ze Ty mi cos na szerokie wody pasujesz a nie na Slawkow![]()
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość