To zupełnie jak ja,tylko u mnie to nie przejdzie bo jednak przy dziecku to trzeba chociaż parę rzeczy zrobić.Na męża nie mam co liczyć,bo go cały dzień nie ma,a jak wraca to jest taki strasznie zmęczony,ze ostatkiem sił obiad zjadahehe ja mam lenia jak nie wiem
ja tez rano byłam u lekarza rodzinnego zbadali mi cukier i zrobili ekg serca i wszystko dobrzehej hej![]()
ja dziś byłam rano na pobraniu krwi na TSH, morfologię i kilka innych rzeczy. Czuję się słabo jak zawsze ostatnio, cisnienie bez zmian niskie.
jak pani doktor powiedziała, że nie zaszkodzi to możesz być spokoja, mnie gardło pobolewa, kazała mi brać chlorchinaldin , ale jeszcze nie kupiłam na razie popiję herbatkę z cytrynką i miodemdziewczynki mam straszne zapalenie gardła az ropniaki sie zrobiły:( mam antybiotyk Doumox! 2 razy dziennie i ochrone i jakies cos do ssania ale tam pisze ze ich nie wolno ssac w ciazy! no to bede plukac gardlo woda uteniona jak sądzicie ten antybiotyk nie zaszkodzi malenstwu?? Doktor powiedziala ze nie...
milutka204, wpisz sobie w google duomox w ciąży i wyjdzie Ci,że przy zapaleniu dróg oddechowych w ciązy zazwyczaj właśnie go przepisują.Także się nie martw:)A próbowałaś płukać gardło wodą z solą,mi momentalnie pomaga.jak sądzicie ten antybiotyk nie zaszkodzi malenstwu??
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], MitziAltere, PalmaKaply i 1 gość