lozeczko dostalam po naszym 3 letnim chrzesniaku,a wszystkie ciuszki kupilam na Sunday Market Niektore jeszcze z metkami,pozostale w swietnym stanie.Moze masz jakis market w swojej okolicy.Nie jestem zwolennikiem takich zakupow za czesto,ale obliczylam,ze to oszczednosc rzedu 300F A dziecko wszystkie te rzeczy ubierze raz.Czesc rzeczy dostalam tez od moich angielek w pracy,po ich dzieciach.Jeszcze masz chwilke na przygotowania,ja zalozylam ze pierwsze zakupy zaczne robic po 21 tygodniu ciazy,a konkrety po 28 kiedy dziecko wazy juz ponad kilogram i nawet w razie urodzenia za wczesnie da sobie rademiszka super fotki a ta ostatnia to juz wogole .....pokoiki macie cudne wiec widze ze u was juz przygotowanka pelna para a ja jeszcze ani jednej rzeczy nie kupilam a musze wszystko od podstaw i nie mam co liczyc na zdobyczne niestety..buziaki i milych snow
dziekuje kochana ale nie smuc sie przeciez Twoje lozeczko jest tez sliczne, mi sie podoba kolor Twojego lozeczka i w ogole caloksztaltO teraz to sobie poogladalam Pati!Przesliczne masz to lozeczko,az mi sie chce takiego
jest naprawde bardzo ladna,ja mam komodke ale ze wzgledu na kaloryfer w sypialni musialam ja wstawic do przedpokoju Musialabym go zaslonic komoda,a to nie jest dobry pomysl,zwlaszcza ze dzidzia urodzi sie przed zima:(Co do komody to kupilismy ja za 60 euro to ja ja wypatrzylam i dobrze zrobilam, bo gdybym jej nie zauwazyla to pewnie bysmy wydalo okolo 100 euro i wzwyz bo tanszych nie bylo, a moje oko wynalazlo ta akurat byla na promocji
Pati ,jaka ja mialam dzis noc!!!!Polozylam sie o4 nad ranem a wstalam o 7 Jestem juz tym bardzo zmeczona,nie daja mi spac dodatkowo stawy u nog-no tak mnie rwa ze wczoraj sie normalnie poplakalam z bezsilnosci,ze nie potrafie nic z tym zrobic.Daja o sobie znac wylacznie wieczorem,w ciagu dnia jest ok.Nie rozumiem tego....U nas jak zawsze padalo cala noc, teraz tez jest zachmurzone niebo i zaraz pewnie lunie deszcz
oj biedulko TY moja a moze lekarzowi powiedz, ze tak masz powinien cos na to zaradzicPati ,jaka ja mialam dzis noc!!!!Polozylam sie o4 nad ranem a wstalam o 7 Jestem juz tym bardzo zmeczona,nie daja mi spac dodatkowo stawy u nog-no tak mnie rwa ze wczoraj sie normalnie poplakalam z bezsilnosci,ze nie potrafie nic z tym zrobic.Daja o sobie znac wylacznie wieczorem,w ciagu dnia jest ok.Nie rozumiem tego....
no to nie najlepszy pomysl, zwlaszcza ze my rodzimy w okresie zimowym a potem grzac w mieszkaniu trzeba, a moze jakos by weszla ta komodka??? A zamienic sypialni w innym pokoju nie mozesz???Musialabym go zaslonic komoda,a to nie jest dobry pomysl,zwlaszcza ze dzidzia urodzi sie przed zima:(
koniecznie wklej zdjatkaPrzyszly zaslonki i ten spiworek co wylicytowalam, ale to sliczne, ladniejsze niz na zdjeciu
22 lipca mam wizyte,musze cos z tym zrobic,bo nie daje rady To takie bledne kolo,bo odsypiam te noce w ciagu dnia,a potem do 1 w nocy nawet nie ma mowy zeby sie w ogole polozyc Ale mniejsza z tym,chcialam miec dziecko musze to jakos znosic Kurcze korci mnie zeby jednak tutaj wjechac z ta komoda...a moze lekarzowi powiedz, ze tak masz powinien cos na to zaradzic
no to moze sie zmiesci ta komodka, wiesz co zrob najlepiej zdjecie calej sypialni i wklej je nam na forum to moze razem cos wymyslimyKurcze korci mnie zeby jednak tutaj wjechac z ta komoda...
Witam sie z ranka juz nie takiego ranka jem wlasnie sniadanko, twarozek bialy ze smiatankowym maselkiem i miodzikiem, pychotka
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: AaronRat, Ahrefs [Bot] i 1 gość