W końcu jakich ruch
Nie wiem jak u Was, ale za oknem brzydko, deszczowo i pochmurnie. U nas juz tak jest - jak upał to 35 st., jak już lżej to od razu do 15 st. spada temeratura. Jakby wypośrodkowac nie mozna było
U nas względna norma we wszystkim. Jaga łobuzuje i w końcu mówić zaczęła ładnie. Wprawdzie większość z tego co gada (a robi to cały dzień - nawet przez sen) to jeszcze japoński, ale opanowała większość słow codziennego użytku i można z nia porozmawiać w końcu
Ja sie czuję ostatnie nienajlepiej. Tzn. wciąż jestem zmęczona, a tryb życia wymaga bycia na nogach kilkanaście ładnych godzin...Zaczynam sie obawiać, by nie było tak jak w pierwszej ciąży
Bo coraz częściej mnie bóle podbrzusza dopadają, czasami musze w ciągu dnia sie położyć na kilka minutek... Ale staram sie jak mogę dbac o siebie, choć przy Jadze nie jest łatwo
Apetyt jednak dopisuje, mdłosci żadne nie męczą, ale staram się sobie nie folgować, żeby z góra 12-13 kg przytyć a nie jak ostatnio 25
magdzinka jeszcze trochę i to od Ciebie będą się tam uczyć, więc nie ma sie co przejmowac
monis no to zazdroszczę wyjazdu, choć ja w moim stanie się absolutnie na takie wyprawy nie nadaję, chyba, ze zprzerwą na sen co 2 godz
Ja wybieram urlop jak produkcja nam stanie na 2 tyg -najmniej zaległosci wtedy będzie
trzymajcie się kobietki i piszcie co u Was. ja postaram sie w końcu wieczorem fotki pwoklejać