Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 lip 2008, 11:12

czesc dziewczyny słonko fajniutki brzuszek :ico_brawa_01:
anetusia83, nie wiem ale ona przesadza mala ma 3,5 roku wiec nic sie jej nie stanie gdy zajmie sie nia ktos inny, a z takimi sprawami nie wolno nic zaniedbac , wiem ze nasze czasy zabiegane i wogle ale to jest sprawa najwyzszej wagi przeciez tu chodzi o jej drugie dziecko :ico_szoking: ktore potrzebuje jej tak samo jak nie bardziej niz jej corka :ico_noniewiem: , wiem ze tak łatwo sie pisze ale to moje zdanie.

ja juz zamowilam wozek na alegro uzywany ale dobrej firmy wiec racej nie do zdarcia tak słyszalam, Quinny Buzz

blumek
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

11 lip 2008, 13:26

adia26, - quinny buzz sa fajne. Tez sie nad nim zastanawialam, ale na zime wole 4 kola.

Awatar użytkownika
zirca
Jestem najmądrzejszy na forum!

11 lip 2008, 13:34

slonko2008, śliczny zgrabniutki brzuszek!!! :ico_brawa_01: i faktycznie dość niewielki, ja też wybrzuszeniem nie grzesze :-D

Awatar użytkownika
wiola85
Jestem mózgiem tego forum!

11 lip 2008, 13:59

slonko2008 ślicznie juz wygladasz:) brzuszek super :-D :-D
Wozeczki tez bardzo mi sie podobaja, tylko chyba cena jak dla mnie za wysoka :ico_olaboga: w sumie nie ja płace tylko tesciowie, ale nie chce ich za bardzo naciagac :-) A tylko te trzykołowce nie bardzo mi sie podobaja :-)
A mnie sie podobaja np takie wozki:
http://www.allegro.pl/item391746148_efi ... owosc.html
http://www.allegro.pl/item392385278_mak ... minki.html

Byłam odebrac badania od lekarza i ten test glukozy wyszedl mi 136mg% a norma to ponizej 140mg% wiec lekarz sie mnie pytał czy u mnie w rodzinie chorowal ktos na cukrzyce, ja mu na to ze nie, wiec stwierdzil ze nie musi mnie wysyląc do szpitala na dokladne badanie tego cukru :ico_szoking: przestraszyłam sie ale stwierdził ze wszystko jest oki mam podwyzszony cukier ale mieszcze sie w normie. A kolejne badanie cukru nie wiem kiedy bedzie i czy w ogole bedzie :ico_olaboga: Jakis dziwny ten moj lekarz, powiedzial ze mam nie wyszukiwac chorob i wszystko jest pod kontrola, a ja chciałąm tyko wiedziec jak to dokladnie wyglada z tym cukrem. Cos mi sie wydaje ze zmienie lekarza po porodzie, teraz jeszcze wytrzymam ale przy nastepnej ciazy(kiedys tam :-D :-D ) pojde do innego lekarza.

Awatar użytkownika
zirca

11 lip 2008, 14:07

wiola85, no to Cie wystraszył trochę....ja tam myslę, ze może np jadłaś cos 12 h przed badaniem. I nic Ci nie jest, więc nie zamartwiaj się :ico_oczko:
no i widze ze już myslisz o drugim Bejbiku :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
iza
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

11 lip 2008, 15:02

slonko2008, ale masz super brzuszek..no mójto wiekszy zdecydowanie...choc moze mi sie tylko tak wydaje

zazdroszcze wam kupwania tych wozków..ja bede miala po Matim....jest fajny i wcale nie zniszczony ale wolałabym nowy dla Julci
ja mam jędroch bartatina

http://jedo.pl/pl/index.html
gleboki jest super bo lekko sie prowadzzi i jest taki fajny bujany do usypiania...ale jako spacerówka już się nie spawdza

a z wyborem wozka to cięzko jest..bo wszystko zalezy od miejsca gdzie mieszkacie i czy w bloku......bo jak to mieszka wysoko i musi sie wspinac po schodach po najleszy bedzie wozek z nosidełkiem bo całą gondole to cięzko jest wniesc...wiem po sobie bo wnosilam na 3 pietro.....i tylko kila dni bo za ciezko mi bylo..pozniej zostawialam wozek na klatce

i trzeba tez wziąć pod uwage wieilkosc gondoli..musi byc duza bo bedziemy w głębokim całą zimę..i do tego kombinezon, kocyk....
x-landery są sliczne ale mają niestety małą gondole...wiekszosc mam juz przechodzi na spacerówkę po 4-5 miesiącach bo dzidzia sie w glebokim nie miesci
ale za to spacerówki tych wozków sa super
no i co wazne bardzo to wielkosc kół..i większe tym lepiej..tez zalezy gdzie sie mieszka.....ale jak spadnie snieg o małe koła na nic sie nie przydadza

wiola85, te wozki co napisalas sa strasznie masywne i ciężkie......

no to się nawymądrzałam....sorki..

Awatar użytkownika
zirca

11 lip 2008, 15:15

iza, jestes wielka!!! :ico_sorki: dzięki za rady!!!

Awatar użytkownika
slonko2008
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

11 lip 2008, 16:14

wiola85 bardzo fajne wózki widziałam na żywo ,koleżanka własnie sobie taki kupiła i mówi że jest bardzo zadowolona .

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 lip 2008, 19:41

ja taz mieszkam w mieszkanku i bede musiala wnosic dzidzie na 2 pietro, wiec zalezalo mi na lekkim wozku z gndolka, nosidelkiem ktore bedzie mozna dopiac do stelarza , Quinny ma nie za duze kołka ale w Irlandi sniegi i sroga zima mi nie groźna :ico_sorki: tutaj jest raczej klimat deszczowy przez caly rok :-D wiec zainwestowac musze w dobra folie przeciw deszczowa do wozka :-D :ico_brawa_01:
Dziewczyny dużo daje czytanie opini w internecie ja sie nimi kierowalam.
Teraz jestem po pysznej obiado kolacji az Kacper podskakuje w brzuszku :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
wiola85

11 lip 2008, 20:05

wiola85, te wozki co napisalas sa strasznie masywne i ciężkie......
Moze masz racje, ja patrzylam tak wizualnie mi sie podobaja i maja nosidelko. W sumie mieszkam w domu jednorodzinnym i do wejscia mam 3 schodki, tak wiec nie bedzie wielkiego noszenia i gracenia po schodach :-D
Zreszta zobaczymy jak bedzie narazie tylko sie rozgladam, a kupno przed samym porodem.
ze już myslisz o drugim Bejbiku
:-D no tak po cichutku sobie mysle, bo chciałabym zeby dzieciatko miało rodzenstwo :ico_haha_01: nie wiem kiedy ale wiem ze na pewno chce miec drugie dziecko :-D pewnie w niezbyt wielkich odstepach czasu, gdzies 2 do 4 lat :-) ale czas pokaze.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”