witajcie
ależ gorący okres mam w pracy, nawet nie mam chwili zerknąć co u was kochane
na początek spóźnione życzonka dla naszych kochanych JUBILATEK i JUBILATÓW: dużo zdróweczka i mnóstwo uśmiechu oraz samych tylko szczęśliwych dni
Leosiu, Juli, Szymonku i Amalko buziaki i kwiatuszki od TT-ciotki :ico_prezent: :ico_buziaczki_big:
a u nas paskudna pogoda, cały dzionek pada, gdzie się podziało lato, może wywędrowało do UK?
madziorka śliczny przegląd zdjęć Leosia

, aż trudno uwierzyć, że jeszcze nie tak dawno był taki malutki, a teraz taki kawaler, a twoje zdjęcie z brzusiem rewelka
joasiu jak udała się imprezka urodzinowa na świeżym powietrzu?
uleńko i co z wyjazdem, udało się ci coś znaleźć?
a Tadzika imprezka była wyjątkowo udana, choć deszczyk postraszył przez chwilkę, ale na szczęście tylko kilka kropelek, wszystkie dzieciaki się wybawiły, a Wiki nawet wyszczerbiła koleżanka jedynkę (

) tak szalały, ale idziemy w środę do dentysty, to zobaczymy co będzie
oczywiście moi teściowie nie przyszli, więc był luzik i bardzo przyjemnie
posiedzieliśmy, pośmialiśmy się, tylko ja tak byłam zakręcona jak madziorka i zapomniałam cyknąć fotki naszego torcika
a ja sobie kupiłam czarna spodenki na te urodziny i wyobraźcie sobie, że kto przychodził to mi mówił, że strasznie schudłam i to normalnie wszyscy
wprawdzie spodenki kupiłam rozmiar 34 (aż sama się zdziwiłam, że w nie weszłam

), ale jakoś nie pomyślałam że aż tak schudłam, ale cóż nerwy robią swoje
a moja przyjaciółka przywiozła trochę ciuchów z nexta w fajowych cenach, więc zaszalałam i kupiłam mnóstwo ciuszków dla mojej Wikusi
a Tadzik to teraz straszny obieżyświat i bez przerwy gdzieś wędruje coby znaleźć miejsce do wstawania, a jak włączy 5 bieg to cieżko za nim nadążyć
abegano foteczki przepiękne, jaka Natalka już pannica
moniw fajnie, że wpadłaś
jak Grześ już urósł odkąd go ostatnio widziałam