Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

15 lip 2008, 14:14

Margarita-koniecznie wklej zdjecia :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

[ Dodano: 2008-07-15, 14:25 ]
Czuje sie tak jakos nijako :ico_noniewiem: Mam wrazenie ze wszystko mnie boli,a najbardziej plecy :ico_placzek: Ciezko jest mi juz nawet chodzic :ico_noniewiem: :ico_olaboga:

[ Dodano: 2008-07-15, 14:25 ]
sensibel, no fakt wybor jest duzy,ze czlowiek glupieje i nie wie co wybrac :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 lip 2008, 14:55

MARGARITA - wszystkie najlepszego na nowej drodze życia :) Super, że wszystko się udało, a te motocykle brzmią imponująco - czekamy na fotki :)

SENSIBEL - ja kupiłam rożek do kompletu pościeli, czyli zielony w bocianki - wklejałam jakiś czas temu :) Ale wszystkie są piękne :)

JAGNA - a co Ci jest Kochana? Zmęczona już pewnie jesteś, co?? ja już trochę też...

właśnie zrobiłam knedelki, bo dorwałam w sklepie śliwki!!! Mmmmmniaaamm!!!

Awatar użytkownika
AniaZaba
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

15 lip 2008, 15:44

Jagna30, co się dziwić że Ci cięzko, przecież niedługo idziesz rodzic :-D myślę że to już naprawdę niedaleko
margarita83 czekamy na fotki :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Jagna30

15 lip 2008, 16:50

Ja juz dziewczyny zaczynam marudzic :ico_noniewiem:

A moja mała ciągle sie kręci :ico_szoking: brzuch mi twardnieje mam wrazenie ze zaraz peknie :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 lip 2008, 17:31

Wkleje, wkleje - nie mam za bardzo czasu na razie:)
Zresztą jestem taaaka słaba po tym weselu...
Nogi spuchnięte i w ogóle czuję się słabo, brzuch mnie na dole boli...

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 lip 2008, 17:32

JAGNA - ja mam to samo... wcześniej czułam małą przez brzuszek jak się prężyła, albo wypychała jakieś części ciała... teraz brzuch mam "krzywy", bo mała ma po jednej stronie tułów, któy "wystaje", więc brzuch jest cały czas twardy i czuję ją pod skórą, a po drugiej stronie kopie mnie nóżkami... brzuch jest napięty do granic możliwości... myślę, że mała długo tam nie posiedzi...

Awatar użytkownika
Jagna30

15 lip 2008, 17:40

Gie, :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: mam nadzieje ze moja tez ...

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 lip 2008, 18:49

margarita83, jeszcze ja nie gratulowalam :-D ale juz to robie!! Fajnie tak na motorze do slubu pojechac.. zawsze to cos innego. Siedzialas okrakiem czy tak na jednej stronie? :-D

Widze, ze narzekanie Wam sie rozkrecilo.. to ja tez ponarzekam korzystajac z okazji. Plery mnie bola, goraco mi, maly kopie.. a raczej kreci sie, wpycha mi nogi pod zebra i dostaje czkawki, a wtedy razem podskakujemy :ico_olaboga: A i czesto tez mam "krzywy brzuch" i wtedy jest taki napiety i nie wyglada ladnie. Ja wtedy lekko masuje to wystajace miejsce i maly czesto sie chowa (po uprzednim skopaniu mnie za "przeszkadzanie") :ico_noniewiem:

Kurcze, a teraz to bym mogla non stop kurczaki jesc i popijac mlekiem.. czyzby brakowalo mi bialka i wapnia?

Hmm a powiedzcie mi (pewnie juz o tym dyskutowalyscie)... chcecie miec swoich mezow przy porodzie? Bo ja tak sobie mysle, ze niekoniecznie.. tzn. na poczaku byloby fajnie miec go przy sobie (masaz plecow i takie tam), ale juz podczas wlasciwej akcji porodowej, to chyba bym wolala byc sama... a Wy???

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 lip 2008, 19:11

margarita83, jeszcze ja nie gratulowalam :-D ale juz to robie!! Fajnie tak na motorze do slubu pojechac.. zawsze to cos innego. Siedzialas okrakiem czy tak na jednej stronie? :-D
shoo to był motor na trzech kołach więc z tyłu jest siedzenie dla dwóch osób, tak jak w samochodzie :509:

No cóż wklejam linka do filmiku z dojazdu do USC :-D
http://pl.tinypic.com/player.php?v=2m2wgg1&s=4

Awatar użytkownika
szkrab
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

15 lip 2008, 19:13

Witam. U nie to tak jak i u was nic mi sie nie chce spac nie moge mimo wypijania litrow mleka na noc albo melisy :ico_placzek: Co godzinke musze biegaac do kibelka.Mala rozrabia najbardziej wieczorem rozpycha sie na wszystkie strony :-)

Co do porodu to u nas niestety bede musiala rodzic sama bo moj musi zostac z Wiktoria bo my tutaj sami zdani na siebie.Ale napewno dam rade chociaz bardzo chcialabym go miec przy sobie :ico_placzek:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”