Hej
Po szczepieniu O rany ..nie wiedziałam, że mam w domku takiego chudzielca
Wojtuś nie ma nawet 10 kg
Moje syniątko waży 9300, ale nie zmierzyli go więc nie mam pojęcia ile urósł od ostatniego mierzenia- chyba go sama zmierze jutro. Popłakał troszkę ale nie było najgorzej, nawet smiem rzec, że dumna z niego jestem, że był taki dzielny
! No ale zaczął gorączkować (38,5 miał) dałam paracetamol w syropku i śpi!
Ludmiła kochanie Ej, chyba się nie obraziłas na mnie, że tak sobie zażartowałam o tym płukaniu gardła ??? Jeśli cię uraziłam to przepraszam
nie chciałm na prawdę. Wcale się nie wymądrzasz, po porstu się pomyliłaś, przecież wszystkie wiedziałyśmy o co chodzi, jeszcze raz przepraszam i nie musisz siedzieć cicho, przecież Twoje rady są bardzo cennie dla nas wszytskich
Na serio wącha przed zjedzeniem? Mój mały to chyba nawet wąchnąc nie umie jeszcze hihih ...
Moim zdaniem całkiem w porządku je Twój mały męzczyzna ... Przecież to w końcy małe dziecko i jego żołądek też nie pomieści dużo!
No i oczywiście duze
za robote do nocnika! Mój niestety tak łądnie robił a teraz ucieka- siądzie ok, ale potem złazi i nici z kupki, ale siku zrobi, odmieniło się mu!
Ciekawe czemu
Hekkate usunęła swój profil ??????? Czyli nie chce już tutaj do nas zaglądać...
szkoda, przecież ona taka fajna kobieta jest ... no nie, kurde, szkoda, że tak to wszystko wyszło ..
Makrela Ja już dawałam Wojtaszkowi i bardzo ją lubi! W sumie ja często daje mu ryby w różnej postaci!
ellepati dla Twojego dzielnego chłopaka, że nie histeryziwał przy ściąganiu szwów, naprawdę bardzo dzielny chłopak! No i my też musimy obserwowac siusiaka, bo możliwe, że nas czeka tez sisuiakowa sprawa, bo dziś pani doktor stwierdziła, że ma pardzi wąską szpareczkę w pyrtku i mam obserwować, czy jak sika nie robi się banieczka- jak tak to do chrurga na zabieg
Pneumokoki-szczepienie Zamówiłam sobie dzis dla Wojtusia szczepionkę- jedną dawkę bo taniej duuużooo- za 270 zł co się szczepi raz w drugim roku życia zamist 3 dawki po 320 zł do 1 roku życia! Martusi tez tak zrobię! Ciekawie jaka różnica..w cenie kolosalna!
w ogóle ostatnio bardzo pokazuje swoje ja.
Moja kobietka zrobiła sie ostatnio bardzo charakterna i jak sobie czegoś nie życzy to nie.
Oj, skąd ja to znam !!!!!!!! U nas to samo ... jak sobie cos Wojaś ubzdura to lament na całego jak mu zakazuje... czasami mnie nerwica bierze jak słysze jak się drze w niebogłosy albo mnie szczypnie ze złości ...!
olala No to pozdrów siostre, już nie dużo jej zostało więc da rade... ale wiem co to znaczy te ostatki ... ehh ..troszkę mi się zatęskiniło za brzuszkiem -się rozmarzyłam... Moja bratowa rodzi też jużniedlugo ...bo w sierpniu. Wszytscy się śmiejemy, że w naszym domu to wózkownia się jakaś przyda, bo do parkowania będzie 6 wózków jak wszytstkie wnuki do dziadków przyjdą. ... hihihi
MamciaKochana Witaj ! Fajnie, że jesteś...!
pisze z nowego domku
No to rewelacja!
Czekamy na zdjęcia!
Kajunia25 Kobietko kochana, to Ty jeszcze u lekarza nie byłaś
Ja być Cię tak przez kolano i po tyłku sprała !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Słodkości Ja daje mu cisteczka, czekoladkę lub inne takie tam od czasu do cczasu ale nie przesadzam, bo widze, że lubi i by wcinał na okrągło ..więc ograniczam! Jeśli chodzi o danonki to podaje codziennie duży kubeczek i czasmi nawt daje jeszce w dzień danio, jak lubi niech je..
A ja prze kilka dni mam troje dzieci na wychowaniu
bo przyjechał do nas na wakacje chrześniak mojego Tomka- Kacperek, Ale z nim nie ma kłopotu- no może oprócz jedzenia bo troszkę wymyśla
-ale za to mam z "głowy" Wojtusia bo się bawią łądnie prawie cały dzień i tylko na nich zerkam czy wsio ok. Umie go zabawić bo starszy już jest (8 lat) inawet przypilnuje solidnie! Widze, że taki kompan to by się mojemu synkowi przydał, oj przydał!
Depilator Używa któraś ?