HEJ HEJ PAMIETACIE NAS JESZCZE???
Podczytuje was co drugi dzień ale jakos nie mam weny zeby pisac,ospala jestem i jakas zmeczona nie wiem chyba tą pogodą bo ja tak miewam jak pogoda do bani tzn. jak za duszno albo niby to na deszcz sie ma ale cos nie pada od dwoch dni tylko byla ulewa w niedziele ;) i nas dorwała na zakupach w tesco ale na szczescie samochod mielismy zaparkowany pod wejsciem hi hi hi.
JAK PISZECIE O DEPILATORKACH No własnie ja tez rozwalam zakup depilatora ale juz sama nie wiem bo mi sie wydawalo ze mi wrastaja wloski po goleniu maszynką zwykła a tu czytam ze po depilatorze tez mogą wrastac?????????????? No to kurcze po co mam go kupowac hi hi jak nic lepiej nie bedzie??????? Co myslicie? Pati a z tym pilingowaniem to tak jak na twarzy sie piling robi czy o cos innego tu chodzi ????????
MALGOSIA Sliczne zdjecia te zmieniające sie,Martusia rosnie jak na drozdzach i widze ze ez roz zaczął u ciebie panowac hi hi hi hi tak trzymać ;)
OLALA Fajny ten twoj depilator co kupilas,ja kurcze nie wie własnie czy kupic czy nie bo teraz jak sie ogole maszynką zwykła to tak mnie nogi swędzą ze mam same rany podrapane i azstrupki bo drapie sie głownie w nocy przez sen niestety
((( wiec nogi mam fatalne teraz.No i wydJE MI SIE ZE MNIE TAK SWęDZą BO SIE WRASTAJA WłASNIE.
MAKRELKA Ja jeszcze nie dawalam Amlce ale sprobuje pewnie nad morzem hi hi ;)
DOROTKA No witaj po sesji, super ze juz masz zasoba a jedna poprawka to nic to ;)
Zdjecia Agatki sliczne i jaką juz ma palemke sporą na głowie;),wysoką masz tą corcie faktycznie.
A jak wasze plany z drugim dzidziusiem?? Cio??????? Bo tez niedawno wspominałas ze bedziecie chcieli sie starac tak dobrze pamietam?????????????
KTORAS Z WAS PYTALA OSTATNIO JAK KACPEREK NAD MORZEM SIE MIEWANo wiec super. Dzwoni do nas co drugi dzien albo ja do niego,nieraz maja piekna pogode a nieraz kropi.Kapal sie juz w morzu,pływał na pontonie,jezdził na kładzie no atrakcji mu nie brakuje
Biegał p kałuzach i to mu sie podobało hihi bo tu go gonie zawsze ;)
Ja pomału zaczynam odkładac rzeczy co do zabrania i sie pakujemy tez. W sobote rano chyba o 5.00 wyjedziemy tak zeby melcia jeszcze pospala mam nadzieje
ELLEPATInapisz pozniej jak pazurki wyszly????????????
ZDROWKOacha Amelcia zdrowa,tamten katarek to jednodniowy był,dałam jej zyrtec i minał,znow cos pyliło i jej woda z noska poleciała,jestesmy zdrowi,Kacpi na wczasach tez zdrowiutki:)