To fotoscape, trza sobie zainstalować. Super zabawa z fotkami jest
Oto link do pobrania programu:
http://www.idg.pl/ftp/pc_14875/Photoscape.3.0.html
Antoś jest boski!!! Niech nie płacze, zaraz mamunia mu zrobi cudne mixy z fotek
Bo Ty jesteś jedną z tych szczęściar co dzięki karmieniu szybko wracają do swojej wagi a nawet ją zmniejszają, ja niestety nie, ale nie ma źle, kiedyś te 3 kg zgubięmyszka ja nie stosuje żadnej diety, jem kiedy i ile chcę i nawet sporo ciasteczek i smakołyczków a waga spadła bo mam odciągarkę rewelacyjna
Igor też tak nie potrafizaczął też zauważać swoje stópki i jak nimi macha to strasznie się im przygląda, w ogóle ma misję z nóżkami, ciągle w górze je trzyma, jak chodzę z nim na spacer to tylko nóżki z gondoli wystają,
tak robijak go karmię zawsze wykłada przynajmniej jedną stópkę na mnie,
najbardziej to mi tak pełza w nocy, jak się przebudza do karmienia.zapiera się stopami o podłoże i siup pupka do góry, odpycha się stopami i siup, siup
no strasznie się cieszę, zaraz Wam wkleje fotki i ten filmik, ma on ok 2 minut ale najbardziej to pod koniec się śmieje.eVe80 napisał/a:
Pierwszy raz a ja akurat to nagrywałam
ale Ci się udało, super!!!!
rzęsy ma czarne a oczka na razie grafitowe, ale chyba będą niebieskie. Ja mam brązowe ale się z takimi urodziłam a Igor urodził się z niebieskimi więc oczy chyba po mężu będzie mieć.oczki ma bardzo ładne, są takie ciemne czy tylko na zdjeciach tak wyglądają?
dziękuje bardzoTy wygladasz bardzo ładne i super masz okulary,
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości