Marta widzisz jednak masz cudownego męza który świata poza tobą nie widzi no i maleństwem

Powiem Ci Miszka ze jestem bardzo zadowolona ze jego kupilamMartunia,jak Twoj wozek sie prezentuje? Ja wlasnie Chicco
no to GRATKIja prawie z Bielska wróciłam byłam odebrac dyplom stawiam
no kurde moj nie mial wyjscia i musial pokupowac bo my wzielismy chate nieumeblowana wiec nic w niej nie bylo-ale teksty pod tytulem-jakby to byla moja chata to bym kupil cos tam drozsze oczywiscie bylyMarta, to mozemy sobie reke podac moj ma takie samo podejscie, nie jego chata nic nie bedzie robil i kupowal co gorsze ,
z doswiadczenia wiem ze odmulisz sie pati za jekies 2 godzinkia teraz czuje sie jak mul pogoda paskudna i dziala na mnie okropnie nic mi sie nie chce
ja wczoraj jakos dalam rade bedz podsypiania i jakos przespalam ta noc ale za duzo pilam na wieczor wiec wstawalam na siczku dosc czesto, a dzis to masakra, nie dosc ze czuje sie jak mul, to jeszcze mnie krzyz strasznie boli i do tego mam zatwardzenie i az mnie odbyt boliJa tak kochana wczoraj sie czulam i cala noc oczywiscie,bo przespalam pol dnia.Nas chyba to podsypianie tak zabija...
oj mam nadzieje, bo normalnie nie wiem co sie dzieje dookola mniez doswiadczenia wiem ze odmulisz sie pati za jekies 2 godzinki...no ale w tym czasie pogoda pewnie i tak sie nie poprawi
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 1 gość