Awatar użytkownika
slonko2008
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

18 lip 2008, 11:14

witajcie ja prawie z Bielska wróciłam byłam odebrac dyplom stawiam :ico_tort: :ico_zdrowko: , taka długa jazda samochodem mi nie odpowieda , całe śniadanie ze mnie wyszło :ico_placzek: więc teraz leże przybita .Musze jeszcze domek doprowadzić do ładu moja przyjaciółka ma się zjawić na plotki :)

Marta widzisz jednak masz cudownego męza który świata poza tobą nie widzi no i maleństwem :):)

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 lip 2008, 11:29

Dzien dobry dziewczyny :-D , ja juz od 7 spac nie moge wyslalam Piotra do pracy i przeleżalam na kanapie jakies trzy godzinki ogladajac smutasne filmy co sie na nich naplakalam :ico_placzek: , ale juz wszystko oki humorek mam choc pogoda ochydna :ico_zly:
slonko2008, Gratulacje z powodu dyplomu :ico_brawa_01:

Marta, to mozemy sobie reke podac moj ma takie samo podejscie, nie jego chata nic nie bedzie robil i kupowal co gorsze :ico_szoking: , ile sie musialam naprosic na komplet garnkow :ico_olaboga: , ale teraz gdy jestem w ciazy, zmienil sie troche :ico_noniewiem: a ja no nie ukrywam wykorzystuje to jak moge i cos tam zawze uda mi sie przemycic do chaty, a jak robie sie smutna i sie nie odzywam, a na jego pytania odpowiadam ze nic sie nie stalo, reaguje jak oparzony i robi wszystko co chce tzn. kupuje :ico_brawa_01: , wazne ,ze na dziecko nie zaluje :-D :-D

Awatar użytkownika
miszka
Zrobiłem Magistra z forum!

18 lip 2008, 11:30

witajcie ja prawie z Bielska wróciłam byłam odebrac dyplom stawiam
GRATULACJE!!!!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 lip 2008, 11:33

uciekam troche ogarnac chatke :ico_odkurzanie: , potem na zakupy i gotowanie oiadku :-)

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 lip 2008, 11:35

Ojejku jak ja dzis sie fatalnie czuje :ico_placzek: wstalam o 7 wyprawilam meza spac, posiedzialam troche na necie ale nikogo nie bylo, zjadlam snidanie i o 9.30 zsnelam i teraz wstalam, tak mnie zmulilo, a teraz czuje sie jak mul :ico_olaboga: pogoda paskudna i dziala na mnie okropnie nic mi sie nie chce :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
miszka

18 lip 2008, 11:45

Ojejku jak ja dzis sie fatalnie czuje
Ja tak kochana wczoraj sie czulam i cala noc oczywiscie,bo przespalam pol dnia.Nas chyba to podsypianie tak zabija...

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 lip 2008, 11:48

Martunia,jak Twoj wozek sie prezentuje? Ja wlasnie Chicco
Powiem Ci Miszka ze jestem bardzo zadowolona ze jego kupilam :ico_sorki: -slyszalam o cjicco same dobre opinie i mam nadzieje ze sie nie zawiode.Wozek jest 3 funkcyjny a mi bardzo o gondolke chodzilo na pierwsze 6 miesiecy-wszystko sie szybko i latwo sklada i rozklada -latwo zdejmuje material do prania-co tez wazne bo nie mam zamiaru jak te angielki w unoranym wozku wozic dziecka(no ale one pewnie ze swoja inteligencja nie wiedza ze to sie zdejmuje i pierze :ico_haha_01: )Kolorek ladny-zreszta wybor jest wielki jak sama wiesz w kolorach io wzorach i na bank znajdziesz cos dla siebie :ico_brawa_01:
ja prawie z Bielska wróciłam byłam odebrac dyplom stawiam
no to GRATKI :ico_brawa_01: -szkoda tylko ze ta jezda nie wyszla Ci na dobre :ico_noniewiem:
Marta, to mozemy sobie reke podac moj ma takie samo podejscie, nie jego chata nic nie bedzie robil i kupowal co gorsze ,
no kurde moj nie mial wyjscia i musial pokupowac bo my wzielismy chate nieumeblowana wiec nic w niej nie bylo-ale teksty pod tytulem-jakby to byla moja chata to bym kupil cos tam drozsze oczywiscie byly :ico_oczko:
a teraz czuje sie jak mul pogoda paskudna i dziala na mnie okropnie nic mi sie nie chce
z doswiadczenia wiem ze odmulisz sie pati za jekies 2 godzinki :ico_oczko: ...no ale w tym czasie pogoda pewnie i tak sie nie poprawi :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 lip 2008, 11:51

Ja tak kochana wczoraj sie czulam i cala noc oczywiscie,bo przespalam pol dnia.Nas chyba to podsypianie tak zabija...
ja wczoraj jakos dalam rade bedz podsypiania i jakos przespalam ta noc ale za duzo pilam na wieczor wiec wstawalam na siczku dosc czesto, a dzis to masakra, nie dosc ze czuje sie jak mul, to jeszcze mnie krzyz strasznie boli i do tego mam zatwardzenie i az mnie odbyt boli :ico_placzek: :ico_placzek :
z doswiadczenia wiem ze odmulisz sie pati za jekies 2 godzinki :ico_oczko: ...no ale w tym czasie pogoda pewnie i tak sie nie poprawi :ico_noniewiem:
oj mam nadzieje, bo normalnie nie wiem co sie dzieje dookola mnie :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 lip 2008, 11:54

Kurde mam downa :ico_puknij: kupilam za male przescieradelka na lozeczko-wlasnie to zobaczylam :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 lip 2008, 12:00

Kurde mam downa :ico_puknij: kupilam za male przescieradelka na lozeczko-wlasnie to zobaczylam :ico_noniewiem:
na pewno za male, a jakie masz lozeczko???

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”