CZESC SLONECZKA
Instalujac sobie na wsi internet chcialam miec dostep do tt 24 na dobe, jak ze sie pomylilam ze bede miec czas na siedzenie na internecie. Ech kociolek mamy tutaj wiec moj czas ostatnio zajmuje dojscie do ladu z dzieckiem domem ogrodkiem. W dodatku mamy wielki powrot JEDI
a nie to tylko moja bratowa
szkoda gadac mam tylko wiecej do roboty, chociaz moj brat pozmywa gary a tak to wsio na mojej glowie
ech nawet moj s sie wkurzyl i zorbil jej awanture o to ze nic nie robi i jak na razie od dwoch dni jest nieco lepiej
Kosmos od dwoch tygodni nadrabiam zaleglosci na tt, zostalo mi jeszcze dwadziescia stron ale musze odpisac na to co juz zdazylam przeczytac bo an samym koncu wyszedl by mi post na 2 strony
Koszmar z zabkowaniem Patrysia
oslabiony ma wtedy tak organiz ze lapie kazde paskudztwo jakie tylko wisi w powietrzu, pare dni temu skonczylismy dwutygodniowa kuracje antybiotykiem
to juz 4 czy 5 antybiotyk byl fe.
Do tego przbily mu sei 3 czworki zostala jeszcze jedna i do tego kly, chyba umre jak mi znowu cos zlapie, a zaczyna sie neiwinnie od kataru. Ale pan doktorek wyleczyl tak skutecznie patryka ze nawet nie ma chrypki jak placze wiec jestem dobrei nadziei.
Mieszka teraz z nami moja bratowa z rocznym dzieckiem i jest wielka walka zazdrosnikow, ale wiekszosc placzu powoduje moj patrys bo bije i gryzie kuzyna i zabiera zabawki i wiele innych podstepnych zachowan jeszcze by mozna wyliczac. Nie wystarczaja im dwa wielkie kosze zabawek bo musza sobie wyrywac te ktorymi sie bawia.
Kajunia po pierwsze gratulacje dla meza. Co do komunikacji miejskiej to ja zawsze jezdze tylko takim transportem i juz jestem przyzwyczajona, ale nei zmiania to faktu ze horror czasami. Faceci sa w wiekszosci bezuzyteczni i udaja ze nie widza jak sie kobitka meczy z wniesieneim wozka. Juz predzej pomoze starsza kobitka niz mlody facio
. Raz mi sie babka zaczela czepiac ze Patryk dostanie zapalenia ucha bo byl w tramwaju bez czapki i otwarte byly okna, oczywiscie przstraszyl sie jej a babka do ptryka mowi: co placzesz bo cie uszko boli??
Co do wazenia i mierzenia u doktorki to na tych kilkanascie wizyt pare razy go wazyla ale to raz w miesiacu ale nigdy nei mierzyla. Tylko doktorek co Patryka szczepi bada go gruntownie i o wszystko sie wypytuje.
Iwonka Moj patrys chodzi do tylu ale to zazwyczaj jak chce siasc na krzeselko i probuje tylkiem w nie trafic, nawet ostatnio zaczal sie krecic w kolko.
Malgorzatka wiekszosc ochroniarzy ma jakis komleks wladzy i wydaje im sie ze sa na zasadze PAN I WLADCA jakby bylo niedowartosciowani. Nawet moja bratowa miala przejscie z ochroniarzem u niej w pracy, jak skonczyla prace siadla sobei na lokalu zeby zjesc cos, a ochroniarz myslal ze ja nastraszy ze jej nie wolno jesc na lokalu w czasie pracy i chycil ja za szyje i malo jej krtani nie zgniotl. Koszmar.
Karolas przykro mi ze z twoja praca nic nie wyszlo, chyba nie bylo ci pisane, ale baby tez powinno sie w lepetyne puknac, najpierw narobily ci nadziei a pozniej taki numer, ludziska niektorzy naprawde mnie maja czasami szacunku dla innych, mogly miec chociaz na tyle honoru i poinformowac cie osobiscie a nie wykrety robic.
Gratuluje kredytu na dzialeczke, nie przejmuj sie za bardzo rodzicami, chca dobrze ale nie zawsze wiedza co ejst najlepsze. Ja sie wyprowadzilam poza Krakow 10 km nie mam auta i pozostaje mi komunikacja miejska, do przystanku mam kawalek, do lekarza z patrykiem jezdze dodatkowo na drugi koniec krakowa, ale nie zrezygnowalabym z mieszkania poza miastem, dzieko ma miejsce zeby sie wyszalec, swieze powietrze, zawsze mozna sobie wychodowac swoje warzywka i owocki chocby niewiele tego bylo ale zawsze zdrowsze niz z marketu, mamy tu jeden sklep i poczte wiec nie ma tragedii. Jest przy domu od groma i troche pracy bo wszystko trzeba samemu zrobic, administracja za nas tego nie zrobi ale o niebo lepiej niz w miescie, a jak jeszcze macie ten komfort ze za domem jak go juz wybudujecie nie bedzie nic o rpocz zieleni to tylko sobie chwalic.
A i to co powinnam ci na poczatku napisac WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE DLA CIEBIE I DLA TWOJEJ RODZINKI I SZYBKIEGO ZALATWIENIA SPRAW Z DZIALECZKO I SZYBKIEJ BUDOWY DOMKU spoznione ale od serca :ico_buziaczki_big:
Ellepati Wszystkiego NAJLEPSIEJSZEGO z okazji URODZINEK :ico_prezent: szybkiego zagojenia sie szwowo u Boryska, sliczna chrzesniaczek masz :D
Sliczne zdjatka powklejalyscie dziubaski,az pozazdroscic, u nas oprocz chaosu nic sie nie dzieje i nawet jestem w tyle z robieniem zdjec Patrykowi.
Myszka Fajniusi kolorek wloskow bardzo ci pasuje
Grastuluje wszystim nowo zafasolkowanym
Dacie rade, nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo. Ja sie nawet przez chwile zastanawialam, czy w ciazy nei jestem ale
gupol ze mnei bo sie z mezulkiem zawsze zabezpieczamy
ale ostatnio mnie cycus strasznie swedzi tak ajk bylam w ciazy z patrykiem i w dodatku jeszcze mleczko mi zaczelo splywac jak sie drapalam
tyle ze wiatropylna nie jestem (chyba).
No to nadrabiam zaleglosci dalej