Emilka, gwarantuje Ci,że w trzy się kapniesz co i jak.Ja jak wychodziłam z Małym ze szpitala umiałam wszystko z ubieraniem,kąpaniem,karmieniem i uspakajaniem włącznie,a wcześniej nie miałam styczności z małuszkami.No ale ja byłam cwaniara,bo aż 1,5 tyg w szpitalu byłam po porodzieskad ja to będe wiedziec pózniej.skąd wy wiedziałyście
i tu się nie zgodzę z Tobą, milutka204, bo właśnie wszyscy lekarze doradzają ruch... w ciąży powinno się przytyć nie więcej niz 13kg (taka norma podobno), a te laski, które bez opamiętania żrą (bo przecież mają fantastyczną wymówkę, bo "im się chce") tyją nawet po 25 do 35 kgi ja rowniez odradzam rower?? po co na co i tak przytyjesz!!! a jak masz byc szczupla po ciazy to bedziesz... a tak jestes nie powazna bo tylko narazasz swoje dziecko na stres i wysilek....
inne dziewczyny nie przejmuja sie ze tyja i ze beda grube po ciazy najwazniejsze jest malenstwo i z pasjii trzeba zrezygnowac
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość