Przebrnełam przez posty które mi sie nawarstwiły!!! Bardzo sie cieszę że nie pojechaliście jednak do ZOO bo bardzo chcialam sie z Wami wybrać a w ten weekend nam nie pasowało. Byliśmy na mega parapetówce!! Było fajowo, ale mężowie tak sie zbratali hihi, że dzis mój małżonek dogorywał!!! hahahah:))
Ale fajnie tak sie wyrwac jak za starych czasów!!
lulu81, zdjęcia Filipka są boskie!! normalnie robi miny jak Bartolinek!! Uwielbiam patrzeć jak dzieci ziewaja bez żadnego skrępowania!!!
A buziaczka tez tak daje z otwarta buzinka!!!
ellepati kobieto ale super wygladałaś!!! Sukienka na tobie wyglądała szałowo!! Pazurki też superowe!! A zdjecia też piękne, zabawa musiała być świetna!!
Dzięki za odpowiedz o pentaximie! No właśnie bartuś zawsze ma jedno wkłucie więc chyba to jednoigłowa było. Ale jest problem bo chciałam dzis zamówić przez internet rezerwacje i okazało się ze już cały tydzień zajęty... A tak już chciałam mieć to z głowy...
Aga widzę ze nie tylko Bartolinek do Ciebie wydzwania potajemnie!!
Współczuję bólu głowy! Często masz takie przypadki??
[ Dodano: 2008-07-20, 23:14 ]
madzia22, ojej, Ale Lenka śliczna!! Aniołeczek!! Chyba widzę ją po raz pierwszy! Załącz więcej!!
karolas zapomniałam odpisać Tobie!
Gratulacje dla Amelci nocniczkowania! Bartuś odkąd pierwszy raz go posadziłam nigdy sie nie sprzeciwiał, robi siusiu i kupkę, ale nie woła jak mu się chce. Po prostu sadzam go w stałych porach kiedy zawzse robi. Po posilkach zawsze albo też jak pije herbatkę. Ma to po mamusi że ma stałe pory, hihi:))
Kilka dni temu odparzył sobie troche pupkę. No i prawie cały czas go trzymalam bez pieluchy i nocnik stał na podorędziu jakby coś mu się chciało, Z siku zdążyliśmy ale kupke zrobi mi pod oknem!! hihihi:))) Na szczęscie na panele a nie na dywan!!
Ale z pupką już lepiej!
Byłam dziś z bartolnkiem w parku po obiedzie, mąż leżał...., a my postanowiliśmy się przewietrzyć!!
No i wyobraź sobie jak ta moja kochana Gnidka zobaczyła jednego tate jak gra ze swoim synkiem w piłke to oszalał!! LAtał za nimi jak opętany, hihi:)) Co jakiś czas odbili do niego to tak sie chichrał i patrzył na mnie dymny!! Normalnie dziecko mi dorośleje!! On już wie żeby się mi czyms pochwalić! A poetm dali mniejszą pikę i rzucałam bartusiowi a on latał i przynosił mi żebym mu znów rzucila, jak mały piesek!! Sorki za porównanie, ale naprawde!!
Moje kochane Słoneczko, a potem to taki był padniety że o 21:00 już zasnął!! Wcześniej kąpiel ale oczywiście nie dał sie wziąc z kąpieli zanim na maxa sie nie wybawił, normalnie pływak!!
Dobra kończe bo muszę się kłaść!! dobranoc wszystkim!!