Madziorka jednak nie jest ok...kiedys mialam taki zabieg i albo blizna krwawi,albo mam nadzerke,dokladnie nie sa pewni,ale pewnie nadzerka....za 10 dni beda wyniki i chyba dostane skierowanie do gin na zabieg ,zeby nie krwawilo,niby nic powaznego,ale jeszcze nie wiedza do konca,poza tym sie wkurzylam,bo badal mnie taki w turbanie i strasznie byl dla mn8ie niemily,normalnie tak mnie wkurzyl,ze szok...nie zrozumialam doslownie jednego slowa,pytal mnie o uplawy ,a ja powiedzialam,ze nie wiem co to i on sie tak wkurzyl,ze jak nie umiem ang to mam przyjsc z tlumaczem,noz nonono...bez przesady .ednego slowa nie zroumialam,mam prawo nie ? pojebany jakis na maxa,w ogole tak wrogo do mnie nastawiony,na szczescie przyszla pielegniarka i byla mila...on chcial mi badania robic ,bo stwierdzil,ze jestem za chuda
ja mam 161 i waze 50 kg od zawsze i to ma byc za chuda ? normalna jestem jak zawsze...ale ta pielegniarka mu powiedziala,ze ja jestem drobnej budowy ,a do tego karmie piersia ,wiec nic w tym dziwnego,ze to moja normalna waga....wypytywal czy cwicze,chyba mi anorekje sugerowal pojeb jeden