mojamaja.corcia, kiedyś odpaść musi najważniejsze,żeby był suchy i się nie slimaczył
Moja dama już śpi, wczoraj poszła spać o 9 wstała przed 3 na cyca i zmianę pieluszki,bo po przebudzeniu puszczała salwy honorowe, potem wstała po 7 zjadła i po 8 znowu drzemka, oczywiście musieliśmy ją przebrać 2 razy,bo przesadziła z jedzeniem i nadmiar wylał się na ubranko jak z pełnej szklaneczki.
Ania strasznie ulewa po jedzeniu,ale tylko w dzień w nocy jest chyba tak śpiąca,że najada się w sam raz, a wdzień po prostu się obżera
Na domiar złego wczoraj popsuła mi się pralka i dopiero za 3-4 dni przyjdzie technik
Na szczęśćie jest upalnie i większość czasu Mała spędza w sukienusi którą szybciutko przepłuczę i z głowy
Buziaczki dla Waszych Dzieciaczków
[ Dodano: 2008-07-30, 08:25 ]
mojamaja.corcia, ślicznie zrobiłaś pierwszą stronę
[ Dodano: 2008-07-31, 08:20 ]
Hej jak tam zapracowane Mamunie?
U nas constans,czyli spanko i jedzonko, wczoraj Malutka usnęła o 20-tej i wstała o 3 -ciej na cuyca a potem spała do 6, w nocy jak wstaje o 3 nie mam problemów zeby się obudzić, natomiast 6-ta rano jest dla mnie nie do przeżycia, nie wiem czemu, dawniej bez problemu wstawałam o tej godzinie
Dobrze,że mm zajmuje się rano Anią i karmię ją w półśnie.
Jak u Was z dietą, pilnujecie się,by nie zjeść czegoś co zaszkodziłoby dzidzi,czy jecie wszystko? Ja raczej dietę trzymam,choć nieraz już wprowadzam coś nowego, np. ostatnio mięsko z grilla i sałatę zieloną, a przedwczoraj zjadłam 5 śliwek,ale na szczęście prócz głośnych bączków nic Ani nie dolegało. A i zapomniałam Wam napisać,że ważę 4kg mniej niż przed ciążą, z czego się się bardzo
cieszę