No to imprezka dzisiaj!!!
No!!!!!
Moje jedno dziecko to starsze pojechało na weekend z moją mamą
Normalnie cud się stał ze go zabrała
Teraz Wojtaszek śpi a ja postanowiłam coś tu skrobnąć b z czasem kiepskawo u mnie
W pracy podoba mi się bardzo. Dopiero teraz wiem jak to jest pracować w jednostce państwowej gdzie naprawdę nie ma czasu na obijanie się tylko praca, praca i praca. Ale mnie to nie przeraża, ja należą do typu pracusiów i wolę pracować a nie gapić się w sufit i czekać aż 8 godzin w końcu minie.
Dziewczyny u których w pokoju przebywam teraz na naukach, poznaję system i takie tam są fajne, choc już wyczaiłam które to mega plotkary
a które są ok.
[ Dodano: 2008-07-26, 12:53 ]
Dzisiaj ma do mnie przyjechać koleżanka co rok temu zawiodłam się na niej i to fest a przed chwilą zadzwoniła do mnie i pytała czy może mnie odwiedzić. może tyle czasu jej zabrało przemyślenie tego co zrobiła złego?? No zobaczymy.
Ja tam już nerwów dawno na nią nie mam ale ręki pierwsza nie zamierzałam wyciagać bo to nie ja zawiodłam
Katelajdka Bartuś ma taki sam nocniczek jak Wojtuś hihi
I na szczęście moje dziecko się nawróciło na sikanie do nocnika
Wczoraj na przykład nie miał pampersa cały dzień założonego i było wszystko ok
Jak jestem w domu to staram sie wogóle nie zakładać mu pampersiaka i jak na razie wpadki nie było
A propo ciąży to tak właśnie jest jak piszesz, że najpierw jak człowiek myśli ze jest w ciąży to wariuje a jak okazuje się ze nie to przychodzi rozczarowanie. Oj już takie pokręcone jesteśmy. Ważne jednak że po tym co przeszłaś przy porodzie wszystko sie unormowało i mimo wszystko chcecie mieć nastepną dziecinkę super!!
A komfort finansowy jest naprawdę bardzo istotny wiem to z własnego doświadczenia, dlatego teraz mamy Wojtusia po tylu latach po Radku bo zawsze chciałam mieć wolną rękę w kupowaniu wszystkiego co niezbędne dla mojego dzieciaka.
ellepati fajne zdjecia
Chłopaki mają szczęście że mają taką zorganizowaną mamę i z takim potencjałem energii hihi